U potrazi za poslom? Ne tražite dalje od portala posao.hr! Otkrijte koje su 10 izabrane pozicije čekajući upravo vas ovog tjedna!

Zagrebačka škola ekonomije i managementa traži Računovođu (m/ž) u Zagrebu s minimalno 2 godine iskustva i završenim ekonomskim prijediplomskim studijem. Nudi se rad u međunarodnom okruženju s mogućnošću usavršavanja. Prijavite se putem linka do 14.1.2024.

Protekta d.o.o. traži Elektroničara sustava tehničke zaštite (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi stalni radni odnos, stabilno okruženje, edukacije i mogućnost napredovanja. Kandidati trebaju imati SSS, iskustvo nije uvjet te vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se putem linka do 15.1.2024.

Računovodstvo i porezi u praksi traži Urednika/Savjetnika (m/ž) u Zagrebu za rad jedan dan u tjednu. Potrebno je dugogodišnje iskustvo u računovodstvenom i poreznom savjetovanju te izvrsno znanje područja. Prijavite se putem linka do 15.1.2024.

Lindner Montage + Service GmbH traži Statičara/Projektanta konstrukcija (m/ž) za rad u Njemačkoj ili oko Zagreba. Poslovi uključuju statističke proračune i podršku timu. Potrebno je završiti građevinski studij, suradnja i poznavanje engleskog/njemačkog. Nude obuku, dugoročnu perspektivu, rad od kuće. Za prijavu posjetite link do 15.1.2024.

KTC d.d. traži Radnika na benzinskoj stanici (m/ž) za rad na benzinskoj postaji Prilesje. Poslovi uključuju prodaju goriva, maziva, plina te ostalih proizvoda, kao i obavljanje drugih poslova po nalogu rukovodioca. Prijavite se putem linka 20.1.2024.

Hervis d.o.o. traži Prodavača u sportskoj trgovini (m/ž) za puno radno vrijeme u Velikoj Gorici. Nudi se atraktivna zarada, fleksibilan raspored, regres za godišnji odmor, naknada za prijevoz i druge pogodnosti. Posao obuhvaća savjetovanje kupaca, prodaju sportske opreme te sudjelovanje u svakodnevnim zadacima trgovine. Prijavite se putem linka do 8.1.2024.

Bauhaus-Zagreb, k.d. traži Prodavača (m/ž) za rad na Žitnjaku u Zagrebu. Posao obuhvaća prijem kupaca, prodaju robe i brigu o izgledu polica. Traže se osobe s minimalno SSS, poznavanjem rada na računalu i komunikativnosti. Nude se mogućnost stalnog zaposlenja, bonusi, popusti za zaposlenike te obuka. Prijavite se putem linka do 12.1.2024.

PLIVA Hrvatska d.o.o. traži Tehničara u Inženjeringu (m/ž) za rad u Zagrebu s srednjom stručnom spremom u području strojarstva, elektrotehnike ili automatike. Poželjno je iskustvo, napredno korištenje računala i poznavanje engleskog jezika. Prijavite se putem linka do 7.1.2024.

Favorit sportska kladionica do.o. traži HR Assistanta (m/ž) u Zagrebu s najmanje 2 godine iskustva. Posao obuhvaća izradu radno-pravne dokumentacije, evidenciju zaposlenika, suradnju s odjelom zaštite na radu te podršku digitalizaciji HR procesa. Potrebno je napredno znanje engleskog, MS Office vještine i vozačka dozvola. Prijave su otvorene putem linka do 15.1.2024.

Leder & Schuh d.o.o. zapošljava na pozicijama Zamjenika voditelja poslovnice (m/ž) i Prodavača (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Posao uključuje podršku organizaciji rada i prodaju cipela. Za više informacija i prijavu posjetite link do 7.1.2024.

Posjetite službenu stranicu posao.hr kako biste vidjeli ostatak ponude poslova. Sretno!