Počeli ste razmišljati kako i gdje provesti Novu godinu? U Termama Olimia pobrinuli su se da ona bude teatralna, posebna i puna iznenađenja!

Brazilska groznica na bazenima Wellnessa Orhidelija

Ako ste u potrazi za nečim neobičnim i egzotičnim oduševit će vas all inclusive doček u kupaćim kostimima na bazenima Wellnessa Orhidelija. DJ Ney u najduljoj noći kreirat će vrhunski glazbeni program, a za nezaboravnu zabavu zadužene su brazilske plesačice i zarazni plesni ritmovi sambe.  Prepustite se i vi ludim ritmovima i postanite dio brazilske groznice, a ako vam ples nije jača strana, ne brinite. U Termama Olimia pripremili su i tečaj latino plesova, ali i posebno iznenađenje za cijelu obitelj. Želite li uz zabavu spojiti i odmor, odaberite smještaj u Aparthotelu Rosa**** ili apartmanima sela Lipa***.

TermeOlimia_SpaAmala3387-Edit

Zlatna proslava u saunama Wellnessa Orhidelija

Oni koji Novu godinu žele dočekati u elegantnoj i intimnoj atmosferi odabrat će buđenje osjetila u saunama Wellnessa Orhidelija uz prestižno zlatno opuštanje za dvije osobe. Zakoračite u 2017. uživajući u zvucima ugodne ambijentalne glazbe, uz jestivo zlato i relaksirajuće programe za koje se brinu vrhunski sauna majstori.

A tu su i proslave u jednom od dva hotela s četiri zvjezdice – Wellness hotelu Sotelia****s i Hotelu Breza**** uz gala novogodišnje večere, puno glazbe i plesa.

Terme Olimia

Neka vam proslava ove Nove godine bude zaista čarobna!

Darujte doživljaj i nezaboravne uspomene

Ne zaboravite da poseban doživljaj jedinstvenih wellness i spa programa možete darovati svojim najdražima te im na kreativan način pokazati da mislite na njihovo zdravlje i dobar osjećaj. Nisu li božićni i novogodišnji blagdani savršeno vrijeme darivanja nezaboravnih uspomena?