Početna Lifestyle Stilske igre pretvorile centar grada u – centar mode!

Stilske igre pretvorile centar grada u – centar mode!

Svi oni koji su ove subote u ranim poslijepodnevnim satima uživali na sunci i kavi u užem centru grada, mogli su primjetiti nesvakidašnji modni performans u organizaciji Arena Centra.

U sklopu događaja pod nazivom “Stilske igre”, dvadeset domaćih modela – predvođenih hrvatskim top modelom Ana Mariom Cajner prodefiliralo je ulicama strogog centra grada kao na modnoj pisti. Djevojke su nosile proljetne kolekcije trgovina Arena Centra, između ostalih Desiguala, Guessa, Michael Korsa, Armanija, Burberryja, Napapijrija, Tommy Hillfigera, Liu Joa, Replaya te brojnih drugih. Zagrebačka subotnja špica pokazala se kao prirodna pozornica i idealna scenografija ovom događanju koje će svakako obilježiti cijeli modni mjesec.

“Bilo je potrebno puno posla i truda, no željeli smo, kroz naš tradicionalni modni event Stilske igre, prezentirati visoku modu i proljetne modne trendove iz trgovina Arena Centra i to na nov i zanimljiv način. Po pozitivnim reakcijama posjetitelja u tome smo i uspjeli zbog čega smo vrlo zadovoljni. Ovaj modni event je sve ono što Arena Centar predstavlja: moda, zabava, ljudi, shopping i grad“, rekla je Sanja Vladović, direktorica marketinga Arena Centra.

Nove kolekcije trgovina Arena Centra predstavljene su prije Zagreba u gradovima Opatiji, Samoboru i Varaždinu.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here