Yamato – The drummers of Japan sutra će nastupiti na velikoj pozornici na Trgu bana Jelačića. spektakl počinje u 21 sat i traje oko 90 minuta. Japanske bubnjare ništa neće zaustaviti pa čak ni kiša s obzirom da će pozornica biti zatvorena s tri strane i potpuno natkrivena. Energični nastup pratit će i atraktivna scenografija.

Yamato bubnjari već su stigli u Zagreb jer osim nastupa žele bolje upoznati Zagreb. Gornji grad ih je oduševio, osobito pogled s vrha kule Lotrščak kamo su se neustrašivo popeli. Bili su i na Kamenitim vratima, prošetali Tkalčom te na Zrinjevcu izrađivali palice koje će možda biti korištene već na subotnjem nastupu.

Yamato bubnjari u Zagrebu

Yamato logoYamato će danas u 20 sati, ako ne padne kiša, održati 15-minutni najavni nastup pokraj Glazbenog paviljona na Zrinjevcu. Također, sutra će na Strossmayerovom šetalištu od 17 do 20 sati biti besplatno oslikavanje lica (face painting) na temu Japana. Na posao će se baciti nekoliko umjetnika koji će uslugu pružiti potpuno besplatno najavljujući na taj način Yamato – The drummers of Japan.

[youtube pZO47QxV-iY nolink]