Westgate znakShopping bez predaha nudi se idućega produženog vikenda u Westgateu u obliku još jednog Late Night Shoppinga. Zakazan je za 12., 13 i 14. kolovoza od 18 do 24 sati pa čak i za Veliku Gospu 15. kolovoza od 18 do 21 sat. Kažu, isplatit će nam se jer očekuju nas sniženja do 80 posto.

Ako još niste bili na odmoru trgovci računaju trebat će vam pokoja sitnica. Ako ste bili vrijeme je da se počnete pripremati se za jesen. Dovoljno je pogledati školarca u kući i odmah ćete se prisjetiti koliko toga mu treba.

Uz velike popuste iz Westgatea poručuju kako ćete kupovati u opuštenoj atmosferi – djeca će se zabaviti u igraonici, a vas očekuje kolo sreće koje možete zavrtjeti uz uvjet da ste prethodno potrošili barem 100 kuna. U pojedinim ugostiteljskim objektima cijena pića bit će prepolovljena pa svakako provjerite prije nego što naručite jeste u nekom od njih.

Kao i do sada do najvećeg trgovačkog centra u državi voze besplatni autobusi. Polasci su s Ljubljanice, Črnomerca i ispred Studentskog doma Stjepan Radić.

RASPORED POLAZAKA AUTOBUSA

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here