Legendarna trojka, Rundek Cargo Trio, nakon gotovo pet godina objavljuje novi album. Darko Rundek, Isabel i Dušan Vranić stoga vas pozivaju da u subotu, 30. svibnja u 12 sati dođete u Vinyl bar&bar gdje će se podružiti s prisutnima, potpisivati CD, ali i zasvirati nekoliko pjesama s novog albuma “Mostovi”.

Ako trebate još koji “catch”, spomenimo i to da će prvih 100 kupaca albuma dobiti i ulaz na koncert u Tvornici kulture u lipnju, a čiji će točan datum biti otkriven baš 30. svibnja u Vinylu.

“Porođajne muke ovog albuma napokon su gotove. Veselimo se druženju s publikom u Zagrebu, prvo u Vinylu gdje ćemo se svi malo stisnuti ako vas dođe puno, a onda i u Tvornici kulture čiji ćemo datum svirke otkriti na promociji albuma. Uzbuđeni smo jer je svako izdanje nova pustolovina i nakon dugo vremena, bit će nam drago upoznati vas s našim novim materijalom kojeg smo nazvali Mostovi. Zašto baš tako, objasnit ćemo vam u Vinylu. Dođite nam.” – pozvao je Darko Rundek.

Album “Mostovi” moći će se kupiti u Vinylu po promotivnoj cijeni. U odnosu na “Plavi avion”, riječ  je o drugačijem izdanju, isprepletenom čudesnom energijom koju Trio posjeduje. Bend je do sada, u okviru promocije novog albuma, najavio šibenski koncert na tvrđavi Sv.Mihovila koji će se održati 19. lipnja te koncerte u beogradskoj Barutani 12. i 13. lipnja. Još se iščekuju druge najave za ljetne nastupe i ta najava velikog zagrebačkog koncerta.

S albuma mostovi već su objavljena dva singla, Midnight Calypso” i “Don Juan”.

Sve informacije o Rundek Cargo Triju možete pratiti na službenoj facebook stranici Darka Rundeka ili na facebook stranici Menart BPM-a.