Prije više od dvije godine, Nola je u Saxu, u povodu Valentinova, održala koncert u sklopu turneje pod nazivom “Nola Piano – 20 godina ljubavi”. Ljubav, koja je i danas njihov pokretač, osjećala se i tada, kada su akustično izveli neke od svojih velikih uspješnica. Ovog četvrtka, 11. lipnja, Nola se u punom sastavu vraća u Sax, kada će počastiti svoju vjernu publiku novim pjesmama kojima najavljuje novi album.

U Saxu će biti drukčije

Jednu od njih predstavili su početkom proljeća i oduševili radijske urednike diljem zemlje. Pjesma “Drukčije”, koja je nedavno dobila i svoje video izdanje, mali je odmak od njihove uobičajene direktne ljubavne tematike s jasnim slikama ljubavi, ali je i izvrsna uvertira u koncert koji spremaju publici u Saxu.

Pripreme za koncert su u punom jeku, a bend je ovim riječima najavio nastup u četvrtak: “Radujemo se zagrebačkom koncertu u Sax-u i jedva čekamo svirati u punom sastavu. Dođite bit će Drukčije!”

Na širokom glazbenom repertoaru koji pripremaju naći će se neke novije Noline pjesme, ali i legendarni hitovi poput “Dio tebe” ili “Iznad oblaka”. Izlazak benda na pozornicu očekuje se oko 21 sat, a ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 40 kuna u pretprodaji ili 50 kuna na dan koncerta.

Nola ponovo u Saxu

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here