Početna ZG vodič Trgovine, usluge Proizvodi za sunčanje u Kozmu jeftiniji 30 posto

Proizvodi za sunčanje u Kozmu jeftiniji 30 posto

letak za Kozmo srijedu Svi proizvodi za sunčanje u Kozmo trgovinama sutra će biti sniženi 30 posto. Riječ je o akciji Kozmo srijeda koju djelomično kreiraju i sami kupci sugeriranjem proizvoda koji bi mogli biti na akciji. Uz proizvode za sunčanje snižene su i cijene prezervativa.

Kako nas popusti uveseljavaju i u recesijsko vrijeme daju razloge za malo bezbrižnog života vrijedno je spomenuti da to i nije jedina pogodnost koju Kozmo ima u srpnju. Za like na Kozmo stranicu na Facebooku http://www.facebook.com/kozmo.hr fanovi dobivaju 15 posto popusta. Može se iskoristiti do 15. srpnja pa treba požuriti.

U tijeku je i veliko sniženje parfema. Nije snižen cjelokupni asortiman, ali oni koji su na popustu mogu se kupiti po 30 do 50 posto nižoj cijeni. Parfem po super cijeni možete upecati do 31. kolovoza.

Naravno, ako vam je u srpnju rođendan Kozmo će vam čestitku poslati na kućnu adresu. Lijepu naviku čestitanja slavljeniku popratit će popust od 15 posto na proizvod koji sami odaberete. Na sličan način čestita i Bipa te možda još poneko. Vrijeme je, dakle, da iskoristimo sve te pogodnosti!

akcija za parfeme u Kozmu

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here