Slavljenička godina započinje u Zagrebu velikim svečanim otvorenjem novog prodajnog salona u Škorpikovoj 22. Novi salon na 3.000 m2 prodajnog prostora obuhvaća namještaj za opremanje svakog kutka doma, a dio je strategije Prime u kojoj je glavna orijentacija kontinuirano ulaganje u razvoj asortimana kroz mladi dizajnerski tim, čiji je trud i mnoštvo novih ideja rezultiralo nizom funkcionalnih i modernih proizvoda namještaja vrhunske kvalitete.

Rođendanska proslava počela je još u četvrtak 21. svibnja, a trajat će do subote 23. svibnja i pružit će svima koji dođu pravu poslasticu uz prigodne rođendanske HIT cijene, instant nagradnu igru strugalicu, sudjelovanje u velikoj nagradnoj igri “20 godina za 20 godina Prima prijateljstva” i zabavu za klince – dječje igraonice uz animatore.

Za subotu, 23. svibnja zakazana je velika rođendansku fešta koju je nemoguće zamisliti bez dobre hrane i zabave, tako da je slavljenik svim kupcima osigurao roštilj, piće i muziku, kako i priliči proslavi ovako značajnog rođendana. Najmlađe, uz dječju igraonicu, očekuje prava avantura – dvorac, tobogan i još puno toga!