web652x326pxNakon dolaska dugoočekivanog drugog nastavka filma o popularnim malim stvorenjima Štrumpfovima, svijet je zahvatila prava štrumpfomanija, a plava avantura stigla je i u prodavaonice Konzuma koje su obojene u plavo i u kojima vas čekaju veseli Štrumpfovi.

Kao najveći maloprodajni lanac u Hrvatskoj i pokretač novih trendova na tržištu, Konzum je za svoje potrošače osmislio i poseban program nagrađivanja. Kupnjom u Konzumu za svakih 75 kuna ili kupnjom posebno označenih proizvoda, kupac osvaja jednu besplatnu Štrumpf 3D karticu koju može pohraniti u album. Kartice nisu samoljepljive, nego se umeću u album te su stoga pogodne za igranje i razmjenu, a album atraktivnog dizajna sadrži dodatno mnoštvo priča, igara, zagonetki i bojanki za čitanje i zabavu. Uz program lojalnosti na policama Konzuma moći će se pronaći i K plus proizvodi s likovima Štrumpfova poput čarapa s motivima Štrumpfova, pisanki, crtančica, bilježnica, zatim kupki i šampona te slasnih krafni, krem namaza od mlijeka i lješnjaka, slanih štapića i flipsa. Zanimljiva je informacija kako je već prvog dana kampanje „Štrumpforija u Konzumu“ prodano više od 5.000 albuma Štrumpfovi, a sakupljanje i razmjena sličica za album Štrumpfovi, postala je omiljena zabava mališana u vrtićima i školama.

Foto: PRESS

Štrumpfovi su zaplavili i našu Facebook stranicu te YouTube kanal na kojima vas očekuje mnoštvo fotografija sa Štrumpfovima iz naših prodavaonica, katalozi sa Štrumpf artiklima te zabavni video uradci.

Foto: PRESS

Za sve štrumpfoljupce Konzum, PIK Vrbovec i Ledo pripremili su zabavnu turneju pod nazivom Štrumpfajmo zajedno u svim većim gradovima diljem Hrvatske. Nakon što su u igri s malim plavim stvorenjima uživali klinci i klinceze u Karlovcu, Zagrebu, Šibeniku, Splitu, Zadru, Slavonskom Brodu i Osijeku, već ovog vikenda veselo putujuće Štrumpf selo seli u Poreč i Rijeku. Štrumpfajte s nama u petak, 20. rujna u Poreču (parkiralište Super Konzuma – M.Vlašića 20 ) od 16 do 20 sati te u subotu, 21. rujna u Rijeci ( parkiralište Super Konzuma – Osječka 67 A ) od 15 do 19 sati. U našem velikom Štrumpf selu očekuju vas brojne igre i zanimljivosti, promocije proizvoda, glazba i animatori koji će posebno razveseliti najmlađe.

Foto: PRESS

Štrumpfovi Vas zovu u veselu avanturu. Pridružite se štrumpforiji u prodavaonicama Konzuma i zabavi u Štrumpf selu sa Štrumpfovima koji će vam priuštiti nezaboravan doživljaj.

Foto: PRESS

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here