Foto: shutterstockVodeći nacionalni distributer Tisak i vodeći trgovački lanac Konzum odlučili su zajedno potaknuti građane na očuvanje okoliša te je Tisak otvorio 15 novih lokacija za otkup starog papira u Super Konzum prodavaonicama u Zagrebačkoj županiji.

Usluga otkupa starog papira uvedena je tijekom ljeta i Tisak je do sada diljem Hrvatske otvorio 35 lokacija za otkup starog papira te su nove otkupne stanice u Super Konzum prodavaonicama značajno proširenje ove usluge. Papir je vrijedna sirovina koja se može reciklirati do sedam puta, a Tisak otkupom starog papira po cijeni od 50 lipa za kilogram sortiranog papira, pruža mogućnost građanima diljem Hrvatske da sudjeluju u očuvanju okoliša uz mogućnost zarade.

Na otkup se može donijeti novinski papir te letci, časopisi i katalozi koje je prije predaje potrebno sortirati. Nakon predaje starog papira, korisniku se izdaje potvrda s navedenim iznosom otkupa. Iznos otkupa moguće je podići na najbližem kiosku Tiska u roku od 72 sata predočenjem potvrde. Jedna osoba može predati maksimalno 150 kilograma papira za otkup u jednom danu.

Od sada tako pored postojećih lokacija, građani mogu odnijeti stari papir na otkup i u sljedećim Super Konzum prodavaonicama: Zaprešić, Samobor, Velika Gorica, Jastrebarsko, Vrbovec, Dugo Selo, Ivanić Grad te Super Konzum prodavaonicama u Zagrebu: Črnomerec, Dankovečka, Vukovarska, Sarajevska, Dubec, Špansko, Botinec, Sesvete.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here