Arena CentarZagrebački Arena Centar ovog je vikenda pripremio pravu božićnu čaroliju za sve svoje posjetitelje, a posebno one najmlađe. U nastavku donosimo nekoliko najava najzanimljivijih događanja uoči Božića.

Predstava za djecu: Kako je vilenjak spasio Božić

Na 2. katu centra do kraja prosinca (osim 25. i 26.12.) uveseljavat će vas  zgode djevojčice Dunje i vilenjaka Zvonka u dječjoj predstavi „Kako je vilenjak spasio Božić“.  Interaktivna predstava za djecu od 3 do 12 godina donosi brojna iznenađenja uz susret sa Djedom Božićnjakom i vrijedan poklon paket za svako dijete.

Predstava u 40 minuta trajanja prati zgode vilenjaka Zvonka kojeg ispod kreveta otkriva djevojčica Dunja. Iznenađenje na kraju predstave oduševit će svu djecu jer se pojavljuje iposeban gost predstave – Djed Božićnjak koji djeci iz publike donosi vrijedan poklon paket.

Dramaturg i autor predstave je Igor Weidlich dok režiju potpisuje nagrađivani režiser i koreograf Igor Barberić. U predstavi glume Dunja Fajdić (djevojčica Dunja), Igor Baksa (vilenjak Zvonko), Vesna Ravenščak (mama) i Djed Božićnjak.

Svaka kupljena ulaznica za predstavu donosi i vrijedan poklon paket koji se sastoji od dječje knjige, dječjeg DVD-a i mjesečnika Dječji zabavnik uz popratne poklone. Pored toga, kupci ulaznice za predstavu ostvaruju 25% popusta na ulaznice za klizalište Arena Centra.

PREDSTAVE SE ODRŽAVAJU NA 2.KATU ARENA CENTRA:

od 17.12. do 31.12.

od ponedjeljka do petka: u 18 i 19 sati

subotom i nedjeljom: u 12, 15 i 18 sati

Prodaja ulaznica:

radnim danom od 16 do 20 sati

subotom i nedjeljom od 11 do 13 sati i od 14 do 20 sati

Božićna soba- radionice za djecu

U Božićnoj sobi na 1.katu centra 20.12. u 11 sati za djecu smo pripremili poticajan, pametan i kreativan program radionica u suradnji s izdavačima Algoritmom-Profil-Mozaikom. Radionice čitanja i govora kao i kreativne i dramske radionice za djecu su odličan način da vaša djeca vrijeme provedu kvalitetno a da se pritom odlično zabave.Prethodna najava nije potrebna.

Čitanjem dijete razvija govor, maštu, oplemenjuje svoj način izražavanja, osvještava razliku između dobrog i lošeg, životnog i bajkovitog, tužnog i smiješnog, mudrog od bedastog i što je najvažnije pruža pouku za čitav život.

Fotografiranje s Djed Mrazom Čarobnjakom

Uoči Božića, 20., 21. i 24.12. moći ćete se družiti i fotografirati (osim 24.12.) s Djed Mrazom Čarobnjakom. Besplatno fotografiranje s Djed Mrazom počinje u 18 sati na 1.katu centra, prostor red carpet.

Ovo je ujedno prilika da pitate Djeda Mraza sve što ste oduvijek htjeli: je li ikad zapeo u dimnjaku, postoji li Baka Mraz, može li se dobiti poklon i ako nisi bi dobar i tako dalje i tako bliže.

Djedica stiže na klizalište ove nedjelje

Djed Mraz posjetiti će klizalište ispred glavnog ulaza u Arena Centar u nedjelju, 21.12. od 15,30 h do 16,30 h i razveseliti Vas poklončićima, zakližite s našim djedicom…

Klizalište je otvoreno svaki dan od 10-22h, petkom i subotom do 24 h. Za sve one koji žele naučiti klizati mogu se prijaviti na e-mail adresu: [email protected] i rezervirati svoje mjesto u školi klizanja.

Autor: Press