Početna Događanja Podijelimo blagdansku čaroliju

Podijelimo blagdansku čaroliju

Bliži nam se čarobno godišnje doba – Advent. Božićni ukrasi, mirisi cimeta i kolačića, iščekivanje Djeda Božićnjaka, darovi… sve nas to veseli i vraća u dane djetinjstva. A da bi blagdanska čarolija bila potpuna, trebamo ju dijeliti sa onima koji trebaju našu pomoć.

Posljednjeg vikenda uoči Božića, Cinestar u Branimir centru pretvara se u zabavnu i veselu tvornicu igre i smijeha za djecu i roditelje. Božićna predstava „Dječja igra se nastavlja!“,  inspirirana posljednjom zbirkom pjesama našeg velikog pisca i utemeljitelja hrvatske dječje poezije Grigora Viteza, u sebi sjedinjuje elemente pjesme, humora i božićne čarolije, te nosi važnu poruku – djeca uz najobičnije stvari, kroz igru, mogu biti što god požele! Za kraj će dječicu posjetiti i Djed Božićnjak koji će svima podijeliti poklone.

Da bi vaši klinci bili u potpunosti spremni za izlazak i zabavu u Cinestaru, svakako neka ponesu neku igračku! Pitate se zašto?

Ispred ulaza u dvoranu u Cinestaru čekat će vas velike kutije Djeda Božićnjaka u koje možete ubaciti igračku s kojom se vaše dijete više ne igra (molimo vas samo da igračke budu uredne i bez oštećenja). Vrijedni vilenjaci, tjedan dana uoči Božića, umotati će sve igračke i pobrinuti se da one na vrijeme stignu svoj dječici kojoj je roditeljska ljubav uskraćena. Na taj način, dio obiteljske božićne čarolije podijelit ćemo sa djecom kojoj je obitelj neispunjena božićna želja.

Božićno ozračje ne prestaje samo kod prikupljanja igračaka jer je organizator, tvrtka Populus duo, odlučila dio prihoda od prodanih ulaznica donirati Zakladi Nora Šitum. Na taj će način svatko od vas pomoći i dječici koja se liječe od malignih bolesti i blagdansko vrijeme provode u bolničkim posteljama.

Učinimo zajedno dobro djelo i pokažimo našoj djeci koliko je dobro činiti dobro! Majka Tereza je to najljepše rekla: “Nije važno činiti velike stvari već male stvari velikim srcem”.

BOŽIĆNA PREDSTAVA “DJEČJA IGRA SE NASTAVLJA”

TERMINI:

  • 16.12. u 18 sati,
  • 17.12. u 11 i 18 sati
  • 18.12. u 11 i 18

CIJENA ULAZNICE: 60 kn (djeca do 2 godine imaju besplatan ulaz ukoliko sjede na roditelju)

POKLON ZA SVAKO DIJETE!

5 SATI BESPLATNOG PARKINGA U CENTRU GRADA!

Ulaznice možete kupiti online na www.adriaticket.hr te na prodajnim mjestima Tisak Media centra, Croatia recordsa, Dancing beara, Uni renta (adrese potražite na stranicama Adriaticketsa).

Više informacija o događanju potražite na https://web.facebook.com/djecjabozicnacarolija/