Centar Cvjetni, arhiva (Foto: Saša Zinaja /Medijska mreža)Od ovoga tjedna započinju ljetna sezonska sniženja u shopping centru Cvjetni. Za razliku od dosadašnjih nešto ranijih popusta, koji nisu prelazili 50 posto, ovoga puta trgovine u najužem središtu Zagreba nude sniženja i do 70 posto.

Prateći europske trendove, roba i modni dodaci koji su se našli na ljetnom sniženju u Centru Cvjetni nisu ostaci prošlogodišnje kolekcije, već je riječ o novim vrhunskim kolekcijama čije će snižene cijene zasigurno privući brojne ljubiteljice i ljubitelje trendy krpica i modnih dodataka.

Prava ljetna poslastica u Centru Cvjetni očekuje sve ljubitelje sunčanih naočala jer trgovina Salmoiraghi & Vigano optika u posebnoj ljetnoj akciji nudi ekskluzivnih 30% popusta na sunčane naočale iz nove kolekcije.

Odjeća i obuća na sniženju

Ukoliko tražite nove cipele ili ljetnu obuću, trgovina MASS Shoes na prvome katu Centra Cvjetni do 23. lipnja ima akciju platiš 2 dobiješ 3, a od 24. lipnja kreće s velikim sezonskim popustima do čak 70%. Trgovina ShoeBox koja nudi ekskluzivne marke cipela kao što su Jessica Simpson, BCBG i Gant osigurala je sniženja do 50%.

Ukoliko pak tražite vrhunsku odjeću trgovina Pepe Jeans nudi popuste u iznosu od 30%, a popust će trajati najmanje do dolaska nove kolekcije u kolovozu. S. Oliver do kraja lipnja nudi sniženje od 50% na određene artikle, a od srpnja najavljuje popuste do čak 60%. Guess Jeans i Guess Accessories kolekcije proljeće/ljeto snižene su 30%, a Guess by Marciano čak 50%. Scoth & Soda u periodu od kolovoza nudi sniženje od 30% na sve gornje dijelove odjeće, duge hlače i cipele.

Vrućim ljetnim popustima će se od 27. lipnja pridružiti i trgovina Timberland. Trgovine Accessorize, Monsoon, Trussardi Jeans i Wolford sa sniženjem od 30% počinju 27. lipnja. Do tada traje akcija “odaberite 3 proizvoda, platite 2”. Najpoznatiji američki proizvođač dječje odjeće Hallmark babies nudi sniženje do 20% na određeni dio kolekcije.

Za njegu tijela i duha

Za sve ljubitelje mirisa za tijelo i kuću trgovina Rituals home & body cosmetics nudi sniženje muške i ženske linije za njegu lica te na bilo koji drugi kupljen proizvod iz iste linije nudi dodatan popust od 15%.

Trgovina Apple do 30. lipnja nudi akciju “tko kupi Mac računalo dobije na poklon Office for Mac”. Do 15. srpnja traje akcija 10% popusta za sve kupce Mac računala za studente i profesore, odnosno zaposlenike obrazovnih ustanova.

V.B.Z. knjižara nudi popuste od 10% do 60% kroz nekoliko akcija koje obuhvaćaju naslove domaće i strane produkcije. Jedna od permanentnih akcija u toj knjižari unutar koje se periodično mijenjaju naslovi je tzv.”3 za 2″ akcija pri kojoj je najjeftinija od tri odabrane knjige unutar ponude akcije, besplatna. U vremenu od 01.07. do 31.08. pripremili su upravo u toj kategoriji Veliku ljetnu akciju 100-tinjak naslova V.B.Z. produkcije.