Početna Fotogalerija FOTO: Otvoren H&M u Westgateu

FOTO: Otvoren H&M u Westgateu

Otvorenje H6M u Westgateu

H&M je danas u Westgateu otvorio svoju četvrtu trgovinu u Zagrebu. Na više od 1890 četvornih metara i na dva kata obožavatelji mode dobili su tako priliku uživati u kupovini, birajući omiljenu odjeću iz najnovijih H&M kolekcija.

– Sretni smo što možemo nastaviti širenje u Hrvatskoj s novom trgovinom u Westgate Shopping Cityju. Naše trgovine do sada su jako dobro prihvaćene i hrvatskim kupcima se sviđa naš koncept “moda i kvaliteta za dobru cijenu”- izjavila je Claudia Oszwald, regionalna menadžerica H&M-a za Hrvatsku.

otvorenje H&M

Trgovina u Westgateu je šesta H&M trgovina u Hrvatskoj. Ostale su u sklopu trgovačkog centra Cvjetni, u Arena Centru i City Center One. Ovoga ljeta otvorene su i trgovine u Splitu i Zadru, a za proljeće 2012. najavljeno je otvorenje H&M trgovina u Avenue Mallu u Zagrebu i Portanova Centru u Osijeku.

otvorenje H&M

H&M trgovina u Westgate Shopping Cityju nudi kolekcije za žene, muškarce i djecu. U sklopu trgovine nalazi se i Divided kolekcija za tinejdžere i kolekcija BiB – Big is Beautiful raspoloživa u veličinama od 44 – 54 (L-XL).

otvorenje H&M

[nggallery id=557]

1 Komentar

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here