Željeli biste zakoračiti u jesen u novom kaputu koji će vas sjetiti na bezbrižne ljetne dane i podići vaše samopouzdanje? Desigual kaputi su stvoreni baš za takve prilike.

Za one koji još ne poznaju robnu marku Desigual: Desigual je omiljeni španjolski brend koji je svoju priču o uspjehu počeo pisati u glavnom gradu Katalonije, u Barceloni. Danas se njihove trgovine nalaze u 107 zemalja po cijelom svijetu (također i u Hrvatskoj),  tako da njihove proizvode možete kupiti i u online trgovini, koja je dostupna i na hrvatskom jeziku.  Oduševljava nas i inspirira bojama, uzorcima i krojevima gotovo 40 godina i upravo takva je svaka  kolekcija koju izdaju. Desigual je prvenstveno poznat upravo po inspirativnim bojama i uzorcima koji ne znaju za dosadu i monotoniju. Kad se odjenete u njihove proizvode, u život unosite svoje omiljene boje te španjolsku slobodu i samopouzdanje.

Jesenska jakna za svaku priliku

Ako zagovarate održivu modu, kupovinom Desigual kaputa od organskog pamuka, recikliranih tkanina i održivih vlakna, dat ćete svoj doprinos očuvanju planeta, jer se uporabom tih materijala i postupaka i sami pridružuju brizi za planet.

Drugi korak koji možete učiniti je da si za jesen izaberete jedan kaput koji je primjeren za sve prigode – kako za svakodnevne poslove, tako i za večernja druženja i posjet kazalištu. Ako izaberete takav komad, morate obratiti pozornost na sljedeće:

1.  Uzorak

Uzorak na kaputu neka bude diskretan. Odaberite onaj koji naglašava vašu osobnost, ali pripazite da se na mogućim formalnim okupljanjima ne  ističete previše.

2.  Veličina

Ako je kaput od nešto tanjeg materijala, radije kupite za broj veći, jer ćete ga tako moći nositi za blaže zime, uz deblju majicu ili džemper ispod njega.

3.  Kroj i praktičnost

Da bismo se u svojoj odjeći zbilja dobro osjećali, bitno je da budemo svjesni kakav kroj odgovara našoj konstituciji. Možete odabrati kaput s pojasom ili bez,  s kopčanjem na dugmad ili sa zatvaračem. Važno je da vam kaput kad ga obučete, digne samopouzdanje i da se u njemu osjećate nepobjedivo.

4.  Modni dodatci

Kad obučete svoj Desigual kaput u različitim prilikama, razmislite koje modne dodatke ćete uz njega uskladiti. Za odlazak na posao izabrat ćete poslovnu torbu i diskretan nakit,  a za večernju zabavu šareni šal i manju torbicu.

Neka vam nikada ne ponestane mašte!