Početna Izbor Greške prilikom izbora nakita

Greške prilikom izbora nakita

Žene se, kada je u pitanju moda, dijele na tri grupe. Na one koje obožavaju cipele, na one kojima su torbe na prvom mjestu i na one koje su spremne da za komad savršenog nakita izdvoje enormne svote novca.

Kojoj god grupi da pripadate, svakako u potpunosti razumijete pripadnice ostalih grupa jer dijelite istu strast. Ženska opsesija modom i modnim dodatcima je zaista zanimljiva, a može biti i korisna za njeno samopouzdanje i zadovoljstvo. Žena, kupujući, gradi svoj osobni stil i pruža sebi neku vrstu zadovoljstva. Nekada i samo jedan par običnih naušnica može popraviti dan, a da ne govorimo o kupnji onih naušnica koje smo dugo čekale.
Međutim, kada se bira nakit, a posebno ženske naušnice, treba obratiti pažnju na sljedeće stvari, kako bi se izbjegle greške i nezadovoljstvo.

Ne stoje sve naušnice isto svim ženama

Najčešća greška koju žene rade prilikom odabira naušnica je to što ih obično vide na nekoj drugoj ženi i požele ih imati. Obično ih naravno vide na nekoj poznatoj osobi. Kao što ni košulje, haljine i ostala garderoba ne može svima stajati, isti je slučaj i s naušnicama.

Dakle, ima mnogo faktora koji utječu na to hoće li vama neke naušnice dobro stajati ili ne. Loše naušnice mogu totalno pokvariti vaš izgled, mogu istaknuti sve ono što ne valja i mogu poputno upropastiti outfit. S druge strane, pravilno odabrane naušnice mogu savršeno istaknuti vaše crte lica i vaš outfit.

Prvo što treba napraviti kada biraš naušnice je da ih isprobaš, odnosno da ih bar prisloniš uz svoje uho i lice i da dobro razmisliš da li su to naušnice koje tebi odgovaraju.

Pažljivo s velikim ringovima

Točno je da su se ring naušnice s vratile u modu i jedva smo čekale da ih ponovo počnemo nositi. Međutim, ringovi mogu biti promašaj, posebno ako odaberete jako velike. S ringovima srednje veličine i onim manjim, nikada nećete pogriješiti. Naime, to su svevremenske naušnice, koje će dobro stajati ako ih dobro ukomponirate. Međutim, naušnice s velikim krugovima treba kupovati oprezno, voditi računa o tome kako pristaju uz vaše lice i odjeću koju najčešće nosite.

Ne morate uvijek kupovati komplet nakita

Sasvim je u redu da imate nekoliko naušnica i ogrlica u kompletu, ali nemojte to raditi stalno i nemojte stalno da ih nosite zajedno. Nekada to može biti dosadno i previše sterilno. Ako možete, kombinirajte različite komade nakita.

Nije sve u plemenitim metalima

Naravno da volimo i zlatne i srebrne naušnice, međutim greška je ukoliko bilježite od bižuterije, samo zato što je bižuterija. Ako niste alergični na bižuteriju, onda nema razloga da je ne kupujete, posebno zbog izobilja oblika koji postoje. I najveće svjetske zvijezde, poznate osobe, pjevačice nose bižuteriju.

2 Komentari

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here