Aqua MarisAqua Maris linija ovih je dana obogaćena s trima novim proizvodima – sprejem za nos namijenjenim bebama od 50 ml te sprejem za nos za odrasle od 50 ml i 100 ml. Sprejevi se koriste naprednom tehnologijom bag-on-valve, koja štiti tekućinu od dodira s vanjskim elementima. Dodatno, kao potisni plin rabi se dušik, koji čini 80% atmosfere i čini ove proizvode ekološki prihvatljivima. Sprejevi su namijenjeni ispiranju nosa, dok se za svakodnevno ovlaživanje nosa preporučuje Aqua Maris sprej od 30 ml s dozirnom pumpicom i nježnim raspršenjem.

Ljekovita svojstva preparata Aqua Maris zasnivaju se na uporabi prirodnih osobina morske vode Jadrana. Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru, u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina, iskazuje se kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova. Sastav morske vode vrlo je složen; istraživanja su otkrila oko 80 različitih mikroelemenata u moru, te ga je kao takvog nemoguće oponašati na umjetan način.

Budući da se proizvodi Aqua Maris unose u ljudsko tijelo – uključujući dojenčad i djecu – ključni su čistoća i blagost proizvoda. Temelje na pročišćenoj morskoj vodi iz Jadrana, ne sadržavaju konzervanse i aditive, a proizvode se sukladno farmaceutskim standardima sterilnosti, u skladu s najboljom europskom praksom.

Proizvodi u liniji Aqua Maris dolaze u oblicima koji su jednostavni i sigurni za svakodnevnu uporabu – sprej za nos, sprej za grlo, sprej za uho te mast za primjenu na osjetljivu kožu nosa. Za zdravo disanje beba i djece tu su kapi i sprej za nos. Proizvodi su osmišljeni tako da predstavljaju sastavni dio modernog i zdravog načina života, a njihova se učinkovitost redovito provjerava u kliničkim studijama.

Aqua Maris

Upoznajte Aqua Maris i JGL

Aqua Maris je međunarodni brend koji je brzorastuća riječka farmaceutska tvrtka JGL lansirala u drugoj polovici 1999. godine te koji počiva na temeljima stručnih znanja iz područja farmacije, kojemu liječnici, ljekarnici i korisnici mogu vjerovati.

U godini kada JGL slavi svoju dvadesetu obljetnicu i niže mnogobrojna priznanja i nagrade za svoja dostignuća i izuzetne rezultate poslovanja, tvrtka mijenja i svoj korporativni vizualni identitet te vizualni identitet brenda  Aqua Maris. Novi dizajn Aqua Marisa slijedi promotivna kampanja uz slogan Osnažite osjete – Lift the Senses, čiji je cilj povećati upotrebu preparata morske vode, posebice u svakodnevnoj higijeni i prevenciji.

I još nešto – u dvadeset godina postojanja tvrtka JGL izrasla je u međunarodnu kompaniju sa širokim spektrom brendiranih generika, fokusiranu na kvalitetan razvoj i strogo kontroliranu proizvodnju lijekova za osjetila te je postala lider u korištenju blagodati morske vode u svrhu zdravlja. Upravo je Aqua Maris njen najjači izvozni brend, prisutan u 30 zemalja svijeta, što JGL svrstava među tri najjača svjetska proizvođača preparata morske vode.

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!
Online-Zagreb.hr i JGL daruju 3×1 paket Aqua Maris. U svakome od njih su sljedeći proizvodi:
1. Aqua Maris sustav za ispiranje nosa – smilje i mirta Miris Dalmacije 30 vrećica (30×2,97g) obogaćene morske soli i posudu za pripremu otopine i ispiranje
2. Aqua Maris izotonizirana morska voda (30ml)
3. Aqua Maris izotonizirana morska voda (50ml)
4. Aqua Maris hipertonična morska voda strong (30ml)
5. Aqua Maris sprej za grlo (30ml)
6. Aqua Maris sprej za nos D-pantenol (30ml)
7. Aqua Maris mast za nos D-pantenol (10g)
8. Aqua Maris baby izotonizirana morska voda (50ml)
9. Aqua Maris baby izotonizirana morska voda (10ml)
Kako biste osvojili jedan od spomenuta tri paketa morate biti registrirani korisnik portala Online-Zagreb.hr (ako niste možete se sada registrirati) i ispod ovog članaka ostaviti odgovor na pitanje:
Kako Aqua Maris osnažuje osjete?
Vaše odgovore-komentare možete ostavljati do 18. srpnja.
Sretno! :-)
DOBITNICI
Pakete s Aqua Maris proizvodima osvojili su kosjenka, dlvsk i mladamama. Više pojedinosti o preuzimanju nagrade primit će uskoro na e-mail.

83 Komentari

 1. Proizvodi Aqua Maris sprej za nos,sprej za uho i sprej za grlo
  Potrebni su mi tijekom cijele godine vrlo.
  A treba mi i mast za osjetljivu kožu nosa
  Jer je izgrebana kao stopala kad bi po staklu gazila bosa.
  Sprej za nos je dobar kod alergija,gripa i prehlada
  A i poslije operacije nosa mama mi ga je dala.
  Medicinska organizacija Superbrands nagradila je JGL naš
  Sa čak dva priznanja, da li znaš?
  U njihovim proizvodima je čista morska voda
  To baš svatko mora da proba.
  Sa proizvodima ovim disati ćete kao bebe
  I smijati se virusima i gripi što vas cijelo vrijeme vreba.
  Proizvodi Aqua Maris ljekovito su i učinkovito rješenje
  Za pružiti vašim dišnim putevima pravo osvježenje.

 2. Aqua Maris proizvodi osnažuju osjete upravo zahvaljujući ljekovitim svojsvima preparata koji se zasniva kroz uporabu prirodnih osobina morske vode Jadrana (bogatog mikroelementima) te iskazuje kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova.

  Od srca smo zahvalni Aqua Maris-u koliko puta mi je ustedio sekiracije nakon sto su moja djeca mirno zaspala. Od ponuđenih u našim trgovinama odabrali smo odmah Vas jer smo procitali sa koristite nas Jadran te ga kupujemo godinama i ostajemo vjerni i dalje :)) (i mama i tata si rado špricnu ;))
  Radujemo se i Vašim novim linijama, sad ce svako imati svoj Aqua Maris :)

 3. Aqua Maris,dakle hipertonična morska voda iz Jadrana osnažuje osjete radi velike količine soli koju sadrži.Sol uklanja višak tekućine iz sluznice nosa,čime smanjuje njezin otok i olakšava disanje,a ujedno i osnažuje naše osjete.

 4. Kako osnažuje osjete Aqua Maris?
  Samo tako to već svi znamo.
  Čak i moja mala Tea (1,5god)
  koja nosić već sama šprica.

  A za one koji možda ne znaju,ponovimo:
  Prirodne osobine morske vode
  našeg Jadrana,
  Bogatstvo soli i mikroelemenata
  sadržanih u njemu
  antiseptičko i regenerativno djeluje
  na sluznicu nam gornjih dišnih putova!
  Tko probao nije nek proba jer
  Aqua Maris-u ravnog nema!!!

 5. Aqua Maris osnažuje osjete zahvaljujući uporabi prirodnih osobina morske vode Jadrana. Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru, u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina, iskazuje se kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova!

 6. Aqua Maris osnažuje osjete zahvaljujući uporabi prirodnih osobina morske vode Jadrana. Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru, u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina, iskazuje se kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova.

 7. Aqua Maris je prava stvar,
  jer korisne stvari ima u sebi,
  poželim ga dobit sada na dar,
  i da pomognem sebi.

  Jer Aqua Maris u sebi,
  prirodne sastojke ima,
  zato ga nikad prestao koristiti ne bi,
  jer mi pomaže kad sam u zrakom suhim prostorima.

  On djelovanje antiseptičko
  i regenerativno ima,
  sluznica se uvijek osjeća pomlađeno,
  a dolazi u raznim oblicima.

  Može biti u obliku masti,
  i kapi za nos,
  i najvažnije što mi puno znači
  Aqua Maris je za savaku životu dob.

  Osnažuje tjelesnu obranu protiv prehlade,
  regulira probleme sa alergijama,
  s njime tijelo ti nikad ne na strada,
  jer Aqua Maris je za ans brižljivo odabrana.

 8. Ljekovita svojstva preparata Aqua Maris zasnivaju se na uporabi prirodnih osobina morske vode Jadrana. Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru, u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina, iskazuje se kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova. Sastav morske vode vrlo je složen; istraživanja su otkrila oko 80 različitih mikroelemenata u moru, te ga je kao takvog nemoguće oponašati na umjetan način.

  Budući da se proizvodi Aqua Maris unose u ljudsko tijelo – uključujući dojenčad i djecu – ključni su čistoća i blagost proizvoda. Temelje na pročišćenoj morskoj vodi iz Jadrana, ne sadržavaju konzervanse i aditive, a proizvode se sukladno farmaceutskim standardima sterilnosti, u skladu s najboljom europskom praksom.

  Proizvodi u liniji Aqua Maris dolaze u oblicima koji su jednostavni i sigurni za svakodnevnu uporabu – sprej za nos, sprej za grlo, sprej za uho te mast za primjenu na osjetljivu kožu nosa. Za zdravo disanje beba i djece tu su kapi i sprej za nos. Proizvodi su osmišljeni tako da predstavljaju sastavni dio modernog i zdravog načina života, a njihova se učinkovitost redovito provjerava u kliničkim studijama.

 9. Aqua Maris proizvodi osnažuju osjete jer se ljekovita svojstva preparata Aqua Maris zasnivaju na uporabi prirodnih osobina morske vode Jadrana. Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru, u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina, iskazuje se kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova. Sastav morske vode vrlo je složen; istraživanja su otkrila oko 80 različitih mikroelemenata u moru, te ga je kao takvog nemoguće oponašati na umjetan način.
  Proizvodi se temelje na pročišćenoj morskoj vodi iz Jadrana, ne sadržavaju konzervanse i aditive, a proizvode se sukladno farmaceutskim standardima sterilnosti, u skladu s najboljom europskom praksom.

 10. Ljekovita svojstva preparata Aqua Maris osnažuju osjete jer se zasnivaju na uporabi prirodnih osobina morske vode Jadrana. Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru, u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina, iskazuje se kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova. Sastav morske vode vrlo je složen; istraživanja su otkrila oko 80 različitih mikroelemenata u moru, te ga je kao takvog nemoguće oponašati na umjetan način.
  Proizvodi se temelje na pročišćenoj morskoj vodi iz Jadrana, ne sadržavaju konzervanse i aditive, a proizvode se sukladno farmaceutskim standardima sterilnosti, u skladu s najboljom europskom praksom.

 11. Kroz svoja ljekovita svojstva koja se zasnivaju na uporabi prirodnih osobina morske vode Jadrana. Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru, u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina, iskazuje se kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova. Također, ne sadržavaju konzervanse i aditive, a proizvode se sukladno farmaceutskim standardima sterilnosti, u skladu s najboljom europskom praksom.

 12. Sadrži prirodne sastojke koji osnažuju naše osjete. To je prvenstveno morska voda iz Jadrana! Aqua Maris nam pomaže da neometano i zdravo dišemo i samim time osnažuje naše osjete.

 13. Osnažuje osjete zbog prirodnih osobina morske vode Jadrana. Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru, u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina, iskazuje se kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova!

 14. Aqua Maris osnažuje osjete, te se iskazuje kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu dišnih puteva.

 15. Aqua Maris sadrži pročišćenu morsku vodu iz Jadrana bogatu solju i mikroelementima, bez konzervansa je i aditiva, i kao takav djeluje antiseptički i regenerativno na sluznicu gornjih dišnih puteva.

 16. Osnažuje naše osjete zbog sastojaka koji su slični sastavu tjelesnih tekućina i koji djeluju antiseptičko i regenerativno na sluznicu gornjih dišnih putova, a uz to su blagi i bez aditiva i konzervansa.

 17. Aqua Maris osnažuje osjet svojim prirodnim osobinama morske vode Jadrana kroz svoje antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova. Idealno za moju obitelj. Hvala.

 18. Osnažuje osjet svojim prirodnim osobinama morske vode Jadrana kroz svoje antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova.

 19. Aqua Maris sadrži prirodne sastojke koji osnažuju naše osjete. To je prvenstveno morska voda iz Jadrana! Aqua Maris nam pomaže da neometano i zdravo dišemo i samim time osnažuje naše osjete.

 20. Aqua Maris osnažuje osjete zahvaljujući uporabi prirodnih osobina morske vode Jadrana. Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru, u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina, iskazuje se kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova!

 21. Zasnivaju se na uporabi prirodnih osobina morske vode Jadrana. Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru, u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina, iskazuje se kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova.

 22. Aqua Maris osnažuje osjete zahvaljujući uporabi prirodnih osobina morske vode Jadrana. Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru, u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina, iskazuje se kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova.

 23. Aqua Maris osnažuje osjete zahvaljujući uporabi prirodnih osobina morske vode. Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru,
  iskazuje se kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova.Ne sadrže konzervanse i additive, a mogu ih koristiti i djeca i bebe.
  Uvijek bi ga trebali imati pri ruci :)

 24. Aqua Maris osnažuje osjete svojim ljekovitim i prirodnim osobinama morske vode Jadrana; upravo zbog bogatstva soli i mikroelemenata sadržanih u Jadranskom moru, i to u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina. Proizvodi Aqua Maris temelje se na pročišćenoj morskoj vodi iz Jadrana, i što je vrlo bitno za odrasle, a pogotovo za djecu i dojenčad ne sadržavaju konzervanse i additive!

 25. Aqua Maris osnažuje osjete zahvaljujući uporabi prirodnih osobina morske vode Jadrana. Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru, u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina, iskazuje se kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova.Ne sadrže konzervanse i additive, a mogu ih koristiti i djeca i bebe.

 26. Aqua Maris osnažuje osjete jer sadrži bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih iz mora u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina.Ima antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova.Sadrži morsku vodu čiji je sastav vrlo je složen-istraživanja su otkrila oko 80 različitih mikroelemenata u moru, te ga je kao takvog nemoguće oponašati na umjetan način.Temelji se na pročišćenoj morskoj vodi iz Jadrana, ne sadržava konzervanse i aditive. To je spas za moje vrtićko i školsko djete koji nam omogućava da nam nosići uvijek budu čisti i prohodni za disanje :))))

 27. Prehlada,cjelogodišnji nealergijski rinitis (nepoznata uzroka, prošla sam sve moguće pretrage)te stalne infekcije dišnih puteva bile su moja svakodnevica. Svakodnevna iscrpljujuća višegodišnja sekrecija iz nosa kulminirala je svakodnevnim krvarenjem i odlaskom na hitnu. Svi strani preparati pokazali su se neefikasnim-prebrzo sam se navikla na njih i moj nos bi prestajao reagirati već nakon nekoliko dana.
  Onda sam otkrila JGL. Prvo Nasine, a kasnije, još bolji preparat, Aquamaris strong. Nema nuspojava i nema navikavanja na nj. Cijelo vrijeme jednako otklanja simptome i pročišćava moje dišne puteve.

  Hrkanje je sada iza mene.
  Bavim se sportom više nego prije jer me više sinusi ne bole čim odpedaliram 100m. Više nemam maramicu u ruci baš u najglamuroznijem svom izdanju.
  Uživam u mirisu hladne (a ne više samo ljute hrane).

  TAKO djeluje Aqua Maris na kvalitetu mog života.

 28. Ljekovita svojstva preparata Aqua Maris zasnivaju se na uporabi prirodnih osobina morske vode Jadrana.ima antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova čime osnažuje naše osjete.

  za svakodnevnu upotrebu pogovo za djecu,odličan!!

 29. Primjena morske vode omogućuje lakše uklanjanje nečistoće iz nosa, održava optimalnu temperaturu u nosnoj šupljini
  te pomaže sluznici da održi svoju normalnu funkciju uklanjanja nečistoća iz nosa, vlaženja, zagrijavanja zraka i
  obrane organizma od štetnih mikroorganizama. Kada smo na prirodan način, uz Aqua Maris i more , pročistili svoj nos i dišne puteve
  možemo doživjeti sljedeće, a to je ljubav.
  Ljubav je vjerojatno najljepši osjećaj koji čovjek može doživjeti.
  Iako je kod nas uvriježeno mišljenje kako ljubav prolazi kroz želudac, ljubav zapravo prolazi kroz nos.
  Naš mozak registrira feromone te nakon što ih udahnemo, feromoni se vežu za određene receptore i pokreću čitav niz biokemijskih reakcija u našem organizmu. Između ostalih dolazi do lučenja jedne male molekule koja se naziva feniletilamin ili „molekula ljubavi“.
  Ta molekula izaziva u našem organizmu osjećaj ugode te potiče lučenje čitavog niza hormona…
  Na taj način Aqua Maris osnažuje naše osjete i pomaže nam da uživamo u životu i svemu što nam on pruža ;)

 30. Aqua Maris osnažuje osjete svojim ljekovitim i prirodnim osobinama morske vode Jadrana; upravo zbog bogatstva soli i mikroelemenata sadržanih u Jadranskom moru, i to u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina. Proizvodi Aqua Maris temelje se na pročišćenoj morskoj vodi iz Jadrana, i što je vrlo bitno za odrasle, a pogotovo za djecu i dojenčad ne sadržavaju konzervanse i additive!

 31. Aqua Maris njeguje princip čiste prirode i ljekovitosti Jadrana.
  Aqua Maris sadrži Jadransko more, za koje je poznati oceanograf Jacques Cousteau jednom prilikom komentirao da je najčišće na svijetu.
  Aqua Maris potpuno je prirodan proizvod, potpuno je prirodan proizvod.
  Aqua Maris je meni jako dobro poznat, budući da sam nedavno operirala sinuse i bez Aqua Marisa jednostavno nisam mogla funkcioniArati. On provjereno osnažuje osjete dajući nam sve ljekovite prirodne stvari Jadranskog mora.

 32. Aqua Maris osnažuje osjete zahvaljujući uporabi prirodnih osobina morske vode Jadrana. Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru, u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina, iskazuje se kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova!

 33. Proizvodi Aqua Maris sadrže prirodne sastojke koji osnažuju naše osjete. To je prvenstveno morska voda iz Jadrana! Aqua Maris nam pomaže da neometano i zdravo dišemo i samim time osnažuje naše osjete.

 34. Ljekovita svojstva preparata Aqua Maris zasnivaju se na uporabi prirodnih osobina morske vode Jadrana. Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru, u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina, iskazuje se kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova. Sastav morske vode vrlo je složen; istraživanja su otkrila oko 80 različitih mikroelemenata u moru, te ga je kao takvog nemoguće oponašati na umjetan način.

  Ali najbitnije je od svega da ni jedna prehlada ne prolazi bez Aqua Marisa!!!

 35. *
  Kao što se inija proizvoda Aqua Maris temelji na tradiciji…
  i morskoj vodi čija su ljekovita svojstva poznata još od davnih antičkih vremena…pobuđuje u nama vjerojatno najljepši osjećaj kojeg možemo doživjeti..
  Ljubav…
  Ali ono zbog čega sam se zamislila je činjenica da ljubav zapravo “prolazi kroz nos..” Naime,za sve su “krivi” tajanstveni feromoni.. i njihova „molekula ljubavi“
  Ali pošto još nisam pronašla ljubav svoga života, nadam se Aqua Maris-u..:) (jer nikada ne možemo znati kada ćemo udahnuti ljubav..)
  :)

 36. Osnažuje osjet svojim prirodnim osobinama morske vode Jadrana kroz svoje antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova.Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru, u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina, iskazuje se kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova.

 37. Aqua Maris osnažuje osjete zbog upotrebe prirodnih osobina morske vode Jadrana. Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru, u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina

 38. Aqua Maris osnažuje osjete zahvaljujući uporabi prirodnih osobina morske vode Jadrana. Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru, u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina, iskazuje se kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova.

 39. Aqua Maris je bogat solima i mikroelementima koji su sadržani u moru, i to u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina pa ima antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova čime osnažuje naše osjete.

  Uvijek uz moju 5-eročlanu obitelj…
  od mame,tate,brace,seke
  pa do male bebe :)

 40. U morskim dubinama nekada je nastajao život a danas nam vraća energiju i zdravlje,relaksira tijelo i obnavlja energiju a samim time osnažuje i naša osjetila.
  Aqua Maris počiva na priznatim medicinskim dobrobitima morske vode za zdravlje dišnih putova.Aqua Maris osmišljen je za svakodnevnu uporabu, u kući i u pokretu. Linija proizvoda namijenjena je specifičnim potrebama dojenčadi, djece i odraslih, te donosi olakšanje kod problema s disanjem, osnažuje tjelesnu obranu protiv prehlada i gripe, te pomaže u reguliranju problema sa sinusima, alergijama i rinitisom. Aqua Maris također je koristan za ljude koji borave u uvjetima gdje je zrak suh zbog uporabe klimatskih uređaja, ili zbog zagađenog zraka na poslu ili u gradovima.

  Za mene No.1,uvijek u mojoj torbici :)

 41. Aqua Maris osnažuje osjete zahvaljujući uporabi prirodnih osobina morske vode Jadrana. Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru, u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina, iskazuje se kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova.

 42. Osnažuje osjet svojim prirodnim osobinama morske vode Jadrana kroz svoje antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova.

 43. Aqua Maris osnažuje osjete zahvaljujući uporabi prirodnih osobina morske vode Jadrana. Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru, u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina, iskazuje se kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova.

 44. Aqua Maris osnažuje osjete zahvaljujući uporabi prirodnih osobina morske vode Jadrana. Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru, u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina, iskazuje se kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova.
  I meni je osobno puno pomogao Aqua Maris sprej za nos, nakon što sam si uništila sluznicu prekomjernim korištenjem običnih kapljica za nos. Aqua Maris sprej donio mi je pravo olakšanje i nakon nekog vremena sam ponovno mogla normalno disati, a kasnije više nisam imala takvih problema. Osnažio je moje osjete zahvaljujući svojim blagim i djelotvornim sastavom morske vode Jardana!

 45. Čistoća i blagost proizvoda koji se temelje na pročišćenoj morskoj vodi iz Jadrana i ne sadržavaju konzervanse i aditive, antiseptičko i regenerativno djeluju na sluznicu gornjih dišnih putova.

  Mojoj bebici uvijek pomogne brzo i bezbolno…

 46. Ne bih željela nabrajati kemijski sastav jer je svima poznat,željela bih dati osobno iskustvo jer jeuodređenim trenutcima spasilo moje dijete od antibiotika i daljnih komplikacija.
  nakon operacije 3 mandule i ušiju nikako se nismo mogli rješiti sluzi iz nosa i upotrebom spreja pod pritiskom rješili smo i uši i sluz a i nos,toplo sam ga svima preporučila,Savršen je kao čistač i blagi dezinficijens a pri tome ne šteti,danas za svakodnevnu higijenu koristimo sustav za ispiranje nosa koji štiti,ovlažuje i regenerira sluznicu dišnog puta,a savršeno je za bolesnike sa sinusitisom.
  Ovaj paket je više nogo jack pot na lotu ,mali kućni čarobnjak za lakše disanje .

 47. kod nas doma je aquamaris nezaobilazan – muz mi je ronioc pa ga gotovo svakodnevno koristi (zbog zraka u bocama mu je cesto nadrazen disni sustav). aquamaris je prirodna morska voda bez konzervansa koja prociscuje disne puteve pa ga stoga koristim i za bebu

 48. Aqua Maris sadrži pročišćenu morsku vodu iz Jadrana bogatu solju i mikroelementima, bez konzervansa i aditiva,djeluje antiseptički i regenerativno na sluznicu gornjih dišnih puteva.Aqua Maris kod svakodnevne uporabe za higijenu i prevenciju čisti naše dišne puteve, vlaži ih i tako pomaže osnaženju naših osjeta.

 49. Aqua Maris osnažuje naše osjete zbog sastojaka koji su slični sastavu tjelesnih tekućina i koji djeluju antiseptičko i regenerativno na sluznicu gornjih dišnih putova,a uz to su blagi i bez aditiva i konzervansa.

 50. Aqua Maris ima ljekovita svojstva koja se temelje na prirodnim osobinama morske vode Jadrana.Djeluje antiseptički i regenerativno na sluznicu gornjih dišnih puteva te tako osnažuje osjete.

 51. ovako ; na pročišćenoj morskoj vodi iz Jadrana, ne sadržavaju konzervanse i aditive!Sastav morske vode vrlo je složen; istraživanja su otkrila oko 80 različitih mikroelemenata u moru, te ga je kao takvog nemoguće oponašati na umjetan način.Aqua Maris je bogat solima i mikroelementima iz mora, te k tome regenerativno djeluje na sluznicu nosa.

 52. Aqua Maris osnažuje osjete blago, a opet učinkovito i na prirodan način – bez konzervansa i aditiva! Osim što olakšava disanje, omogućava i uživanje u mirisu svježe pečenih kolača! :)

 53. Aqua Maris osnažuje osjete uporabom prirodnih osobina morske vode Jadrana čiji ljekoviti sastojci djeluju antiseptički i regenerativno na sluznicu gornjih dišnih puteva. Ovi proizvodi osnažuju osjete svojom čistoćom i blagošću, jer ne sadrže konzervanse i aditive a jednostavni su i sigurni za svakodnevnu primjenu.

 54. Aqua Maris sadrži pročišćenu morsku vodu iz Jadrana bogatu solju i mikroelementima, bez konzervansa je i aditiva, i kao takav djeluje antiseptički i regenerativno na sluznicu gornjih dišnih puteva.

 55. Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru, u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina, aqua maris na taj način osnažuje osjete

 56. osnažuje osjete pomoću morske vode kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu dišnih puteva

 57. Aqua Maris kod svakodnevne uporabe za higijenu i prevenciju čisti naše dišne puteve, vlaži ih i tako pomaže osnaženju naših osjeta.

 58. Aqua Maris osnažuje osjete, te se iskazuje kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu dišnih puteva.

 59. Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru, u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina, iskazuje se kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje

 60. On ne sadržava aditive , konzervanse, a osjete oznažuje kroz antiseptičkog i regenerativnog djelovanja na sluznicu dišnih puteva .

 61. osnaživanje osjeta iskazuje se kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu dišnih puteva, ne sadržavaju konzervanse i aditive

 62. osnažuje osjete kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu dišnih puteva

 63. Vlaženjem nosne sluznice, razrjeđivanjem sluzi, regeneracijom sluznice, ispiranjem šupljine i sinusa i antiseptičkim, antibakterijskim i protuupalnim djelovanje.

 64. Moderna znanost potvrdila je ljekovitost mora. Stoga je danas poznato da ono djeluje: antiseptički (antibakterijski, antivirusno), da stimulira lokalnu cirkulaciju, regenerira atrofičnu sluznicu, podržava normalni fiziološki status sluznice i da čisti i smiruje trepetljike nosnog epitela.

  Potvrđeno je također da more sadrži mineralne soli i elemente koji su nezamjenjiva pomoć pri tegobama dišnog sustava.

  Znanstvenici kažu da morska voda ima trojako djelovanje u nosnoj šupljini: 1. Omekšava odstranjivanje krusti i sasušenog sekreta (mehaničko djelovanje), 2. Održava optimalnu temperaturu u nosnoj šupljini (toplinsko djelovanje), 3. Pomaže prirodnoj uspostavi zaštitne funkcije nosne sluznice (trofično djelovanje).

  Budući da se proizvodi Aqua Maris unose u ljudsko tijelo – uključujući dojenčad i djecu – ključni su čistoća i blagost proizvoda. Temelje na pročišćenoj morskoj vodi iz Jadrana, ne sadržavaju konzervanse i aditive, a proizvode se sukladno farmaceutskim standardima sterilnosti, u skladu s najboljom europskom praksom.

  Ljekovita svojstva preparata Aqua Maris zasnivaju se na uporabi prirodnih osobina morske vode Jadrana. Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru, u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina, iskazuje se kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova.

 65. Prirodnim putem:bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru, u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina, iskazuje se kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova.Također,bitno je naglasiti da budući da se proizvodi Aqua Maris unose u ljudsko tijelo – uključujući dojenčad i djecu – ključni su čistoća i blagost proizvoda. Temelje na pročišćenoj morskoj vodi iz Jadrana, ne sadržavaju konzervanse i aditive, a proizvode se sukladno farmaceutskim standardima sterilnosti, u skladu s najboljom europskom praksom.Ja imam problema sa sinusima od kad pamtim za sebe i ovi bi mi proizvodi baš došli ko naručeni:)

 66. * Prirodno odstranjuje nakupljenu sluz
  * Smiruje iritaciju uslijed udisanja suhog zraka, posebno ljeti ili zimi.
  * Prirodnim putem ovlažuje nazalne kanale
  * Nježno ispire prašinu pelud muške spolne stanice cvijeta biljke i ostale
  iritanse.
  * Pomaže neometano i zdravo disanje
  *ukljanjaju štetne čestice, viruse i bakterije iz nosa, čime smanjuje rizike od infekcije gornjih dišnih puteva, a samim tim nam osnažuju osjete…

  Aquamaris koristi djete moje,
  za njen nosić najbolji on je.
  Ljekovita svojstva pruža nama,
  odraslima i bebema.
  Aquamaris zbilja je naj,
  a za drugo neću i ne želim da znam.

 67. Pa samo da spomenem osjet mirisa… Da nema Aqua Marisa ne bi bilo ni Axe efekta! :-)

 68. Kako osnažuje osjete? Pa u najmanju ruku, ako koristiš Aqua Maris, to znači da imaš soli u glavi! A to se itekako osjeti! :-)

 69. Ispiranje i vlaženje nosne sluznice u kombinaciji sa čsitom prirodom – morska voda Jadrana uz dušik pridonosi pročišćavanju dišnih puteva čime osjeti postaju izraženiji.

 70. Pomoć nosnoj sluznici pruža njega prirodnim proizvodima – morskom vodom iz Jadrana koja podržava fiziološki status sluznice. Morska voda sadrži minerale i oligoelemente, strukturne dijelove algi koji na prirodan način pomažu oporavku sluznice. Oporavak sluznice temelji se na poboljšanoj funkciji cilija nosnog epitela.
  Moram dodati da je ovaj proizvod isproban,vrlo mi je efikasan jer sam teški alergičar. Život s njim mi je puno lakši i izdržljiviji. Bravo

 71. aqua, aqua ne vidjesmo davno aqua
  Agua Maris nama treba
  za nos čistit morske vode
  i za grlo da sve ode ;-)

 72. Vlaženjem nosne sluznice, razrjeđivanjem sluzi, regeneracijom sluznice, ispiranjem šupljine i sinusa i antiseptičkim, antibakterijskim i protuupalnim djelovanjem!

 73. Ljekovita svojstva preparata Aqua Maris zasnivaju se na uporabi prirodnih osobina morske vode Jadrana. Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru, u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina, iskazuje se kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova. Sastav morske vode vrlo je složen; istraživanja su otkrila oko 80 različitih mikroelemenata u moru, te ga je kao takvog nemoguće oponašati na umjetan način.

  Budući da se proizvodi Aqua Maris unose u ljudsko tijelo – uključujući dojenčad i djecu – ključni su čistoća i blagost proizvoda. Temelje na pročišćenoj morskoj vodi iz Jadrana, ne sadržavaju konzervanse i aditive, a proizvode se sukladno farmaceutskim standardima sterilnosti

 74. Aqua Maris proizvodi namijenjeni su specifičnim potrebama dojenčadi, djece i odraslih, te donose olakšanje kod problema s disanjem, osnažuje tjelesnu obranu protiv prehlada i gripe, te pomaže u reguliranju problema sa sinusima, alergijama i rinitisom. Aqua Maris također je koristan za ljude koji borave u uvjetima gdje je zrak suh zbog uporabe klimatskih uređaja, ili zbog zagađenog zraka na poslu ili u gradovima. Ne sadrže konzervanse niti aditive, te se mogu koristiti neograničeno.Ljekovita svojstva preparata Aqua Maris zasnivaju se na uporabi prirodnih osobina morske vode Jadrana. Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru iskazuje se kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova. Kontinuirana primjena pomaže prirodne procese uklanjanja štetnih čestica, virusa i bakterija iz nosa, čime smanjuje rizik od infekcija gornjih dišnih putova

 75. Ovlaživanjem i ispiranjem nosa, zahvaljujući isključivo prirodnim sastojcima – morska voda Jadrana i dušik, dišni putevi su izvanredno čisti, a čime se i znatno pojačava intenzitet osjeta. Aqua Maris je bogat solima i mikroelementima iz mora, te k tome regenerativno djeluje na sluznicu nosa.

 76. Čistoća i blagost proizvoda koji se temelje na pročišćenoj morskoj vodi iz Jadrana i ne sadržavaju konzervanse i aditive, antiseptičko i regenerativno djeluju na sluznicu gornjih dišnih putova.

 77. Aqua Maris donosi olakšanje kod problema s disanjem, osnažuje tjelesnu obranu protiv prehlada i gripe, te pomaže u reguliranju problema sa sinusima, alergijama i rinitisom. Njegova kontinuirana primjena pomaže pripodne procese uklanjanja štetnih čestica, virusa i bakterija iz nosa, čime smanjuje rizik od infekcija gornjih dišnih putova.

 78. Zahvaljujući svojoj prirodnoj formuli (bez aditiva i konzervansa), Aqua Maris proizvodi ukljanjaju štetne čestice, viruse i bakterije iz nosa, čime smanjuje rizike od infekcije gornjih dišnih puteva, a samim tim nam osnažuju osjete… :)

 79. Zahvaljujući svojoj prirodnoj formuli (bez aditiva i konzervansa), Aqua Maris proizvodi ukljanjaju štetne čestice, viruse i bakterije iz nosa, čime smanjuje rizike od infekcije gornjih dišnih puteva, a samim tim nam osnažuju osjete ;)

 80. Pokreće promotivnu kampanju koja se zalaže za povećavanje upotrebe preparata morske vode, posebice u svakodnevnoj higijeni i prevenciji, pod nazivom “Lift the Senses”.

 81. Aqua Maris je bogat solima i mikroelementima koji su sadržani u moru, i to u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina pa ima antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova čime osnažuje naše osjete.

 82. Ispiranjem i ovlaživanjem nosa, na vrlo jednostavan i brz način zahvaljujući bag-on-valve tehnologiji, te zahvaljujući isključivo prirodnim sastojcima – morska voda Jadrana i dušik, dišni putevi su izvanredno čisti, i time su osjeti savršeno kristalni.