Početna Izbor Odmor bez granica za hedoniste i ljubitelje ljeta

Odmor bez granica za hedoniste i ljubitelje ljeta

Svijet vodenih atrakcija u Aqualuni Terma Olimia i na Vodenom planetu Terma Tuhelj pravi je izazov za čitavu obitelj, a opuštanju u Wellnessu Orhidelia, desetu godinu službeno najboljem slovenskom wellnessu ili SPAeVita centru s pogledom na zeleno Zagorje, teško je odoljeti i u srcu ljeta. Još ako znate da sve ovo možete dobiti u jednom paketu, ponuda je koja se ne propušta!

I ovoga ljeta popularne slovenske i hrvatske terme nude „Odmor bez granica“, zajednički paket koji uz tri noćenja u Termama Olimia, zaljubljenicima vodene zabave i relaksirajućih rituala i tretmana, daruje gratis još dva dana ljetne pustolovine i opuštanja u Termama Tuhelj.

„Terme Olimia i Terme Tuhelj nisu samo povezane vlasničkim odnosom nego i sjajnom sinergijom te dobrim susjedskim odnosima koji se odražavaju u ovoj jedinstvenoj ponudi, apsolutnim ljetnim hitom posljednjih nekoliko sezona. Kvalitetna ponuda, kontinuirano ulaganje u sadržaje i individualni pristup prema svakom gostu te fokus na obitelji s djecom svih uzrasta, pozicionirali su Terme Olimia i Terme Tuhelj u sam vrh turističke ponude bilo da je riječ o wellness, sportsko-rekreacijskom, kupališnom ili zdravstvenom turizmu. Zahvaljujući takvom pristupu popunjeni smo tijekom čitave godine, a posebno nas veseli što smo omiljena ljetna destinacija na kontinentu“, ističu iz Terma Olimia i Terma Tuhelj.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here