Ženski odbojkaški klub Olimpik postoji tek deset godina i kao takav, prema nekim mjerilima, još pripada kategoriji mladih klubova. No, kako stoji na službenim stranicama Hrvatskog odbojkaškog saveza, OK Olimpik konkurenciju sve više ostavlja iza sebe i to prvenstveno zahvaljujući organizacijskim sposobnostima, postignutim rezultatima te kvalitetnim radom s mladim sportašima što je prepoznato na domaćoj, ali i međunarodnoj razini.

Odbojka u Sutinskim Vrelima

Kvalitetnim radom i sjajnim rezultatima na sebe su usmjerili i pozornost Grada Zagreba te je klub koji trenutno okuplja 200 aktivnih članova nedavno na korištenje dobio jednu od najljepših dvorana u gradu – Športsku dvoranu Sutinska Vrela. Svi članovi kluba svakodnevno rade na ambicioznim planovima za budućnost pa se tako može čuti da do sezone 2019./20. planiraju postati osvajači Prvenstva i Kupa Hrvatske.

U klubu su nedavno stručni tim dodatno ojačali priključivši Tomicu Rešetara sa Zavoda za kineziologiju sporta zagrebačkog Kineziološkog fakulteta, dok su igračke boje pojačale Tihana Lončar, Martina Matić, Ema Prenc i Nives Cota. Prvi pravi test za momčad Olimpika, popularno zvanih Amazonke, bit će već ove nedjelje, 22. veljače kada u Sutinska vrela dolazi momčad Siska.

Sve informacije o OK Olimpik možete pronaći na službenoj internetskoj stranici kluba.

Informacije preuzete sa stranice www.olimpik.hr; autorica teksta je Melita Lochert, Direktorica odnosa s javnošću Hrvatskog odbojkaškog saveza.