karticaVećina nas još uvijek se iznenadi kada shvati kako za isti proizvod ili uslugu možemo platiti različitu cijenu. Živjeti s popustom ili bez njega zapravo uopće ne bi trebala biti dilema. Tako i sve što će nam olakšati troškove ljetovanja svakako je vrijedno naše pažnje. Jedan od noviteta na domaćem tržištu je Adriatic Privilege Card, turistička kartica s popustima od 10 do 30 posto.

Kartica je namijenjena i domaćim i stranim putnicima-turistima koji će ovo ljeto provesti na Jadranu. Ušteda za obitelj može biti velika: od 10% na smještaju, 10 – 20% na rent a caru, na izletima 10 – 30%, u restoranima 10 – 20%, do posjete muzejima i festivalima 20-50%. Naravno, kartica nije besplatna, cijena joj je 120 kuna, a počinje vrijediti 10 dana od dana aktivacije upisom datuma i imena na poleđini kod prvog korištenja. U cijenu kartice je uključeno osiguranje od nezgode koje vrijedi u periodu trajanja kartice.

Adriatic Privilege Card može se koristiti u muzejima, hotelima, apartmanima, restoranima, konobama, pizzerijama, lounge barovima, wellness centrima, noćnom životu, kulturnim znamenitostima, prodavaonicama, na izletima, sportskim aktivnostima, pri iznajmljivanju automobila, brodova, na festivalima… Može se kupiti u poslovnicama Hrvatske pošte, Kompasa, Atlasa, Atlas Airtoursa, na kioscima Glasa Istre, u pojedinim turističkim zajednicama Istre, privatnim agencijama, suvenirnicama i drugim frekventnim lokacijama u svim većim gradovima duž obale.

Svaki kupac kartice na poklon dobiva bogato opremljenu brošuru s otprilike 200 stranica, s mapama priobalnih županija i njihovim kratkim opisom na hrvatskom, engleskom, njemačkom, talijanskom i slovenskom jeziku s popisom oko 500 partnera i veličinom popusta koji nude. Kartica pokriva područje od Istre do Dubrovnika. Ako ste već imate poznatu destinaciju za ljetovanje, tada i s internetske stranice: http://www.adriaticprivilegecard.com/index/documents možete downloadati brošuru za županiju u koju putujete na odmor.

Adriatic Privilege Card jučer je predstavljena u zagrebačkom hotelu Aristos uz nazočnost više dužnosnika hrvatskih ministarstava, među kojima je, naravno, i Ministarstvo turizma.

logo– U sljedećoj godini namjeravamo proširiti popis partnera na unutrašnjost Hrvatske i napraviti godišnju karticu za domaće stanovništvo. Želimo pridonijeti produžetku turističke sezone, jačanju Hrvatske kao destinacije s vrhunskom ponudom, uslugom visoke kvalitete i inovativnim proizvodima. Našim korisnicima i partnerima želimo omogućiti izravnu financijsku korist; korisnicima uštedu vremena i novca, a partnerima povećanje prihoda i unaprjeđenje poslovanja… Dugoročni cilj je da Adriatic Privilege Card postane nezaobilazna pogodnost za svakog tko želi putovati kroz Hrvatsku, bez obzira radi li se o domaćima ili stranim gostima,- rekla je Darija Mikulandra Žanetić, direktorica Marketinga i PR tvrtke Jadranska turistička kartica d.o.o. koja je proizvod ponudila tržištu.

PRODAJNA MJESTA APC

1 Komentar

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here