Početna Grad Zagreb Novih sedam timova u ZIP Startup Programu

Novih sedam timova u ZIP Startup Programu

ZIP Startup Program primio sedam novih startupa

Nakon prošlomjesečnog natječaja i selekcije početkom mjeseca, Zagrebački inkubator poduzetništva (ZIP) primio je sedam novih startup timova u svoj četveromjesečni Startup program.

Program podrazumijeva prolazak kroz intenzivan edukacijski program od strane široke ZIP mentorske mreže uz rad u ZIP.Factory coworking prostoru, centralnim mjestom gdje borave alumni i trenutni timovi, opremljenim svime potrebnim za rad i razvoj proizvoda.

Na kraju četveromjesečnog programa najbolji timovi će imati priliku primiti investiciju do 10.000 GBP i ovisno o potrebi nastaviti razvijati projekt u ZIP-u.

Bite

Mobilna shopping aplikacija koja omogućuje korisnicima da prate svoje najomiljenije fashion trgovine u gradu i među prvima kupe ekskluzivno snižene proizvode definirajući po želji mjesto i vrijeme dostave, čak i unutar 90 minuta od kupnje.

Cinebond

Aplikacija koja na osnovu ponuđenih i odabranih filmova koji se trenutno prikazuju u obližnjim kinima spaja filmoljupce. Odaberi film, podijeli kokicu sa osobom koja ti se sviđa i ‘trk zajedno u kino!

Drafter

Web aplikacija koja omogućava igranje nogometne fantasy lige. Pruža korisnicima novu dimenziju praćenja nogometnih utakmica i mogućnost pokazivanja nogometnog znanja.

GP Arena

Sustav za potporu vozačima motocikala. Zadaća sustava je prostorno-vremensko praćenje vožnje i analiza iste, recomendation system pneumatika te social network za populaciju koja voli motocikle.

Mobicon

Aplikacija pretvara smartphone svakog sudionika predavanja u bežični mikrofon. Publiku će dodatno angažirati funkcionalnosti odgovaranja na ankete i komentiranja u stvarnom vremenu.

Mr. Nice

Omogućava vlasnicima poduzeća kontrolu na daljinu većine dijelova mobilnih telefona njihovih zaposlenika te roditeljima uređaje njihove djece. Pruža informacije o aktivnostima i kretnjama u obliku statističkih podataka.

UducateMe

Pomaže ljudima da kroz razmjenu znanja i iskustva grade svoju reputaciju što im omogućava unaprijeđivanje ili promjenu karijere.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here