Sinoć se u prepunom Klubu The Best Venue Hall u Zagrebu održao Izbor za Miss Zagreba. Zagreb je poznat po svojim lijepim ženama i uvijek ima prekrasne misice, pa tako i ovaj puta. Krunu najljepše od dosadašnje misice Antonele Ivanović preuzela je Nika Poljak. Prva pratilja je Elena Dizdar, a druga pratilja Diana Lekić.

Osim lijepih žena, večer je bila začinjena i dobrom glazbom uz čarobne  glasove Dine Petrić Richie i Angie, a cijela priča ima i humanitarni karakter.

Naime, biti miss sa sobom nosi i određenu odgovornost. Lijepo je biti lijep, ali to nije dovoljno. Direkcija Miss World pokrenula je humanitarni projekt zvan “Ljepota sa svrhom” koji za cilj ima poticanje volontiranja i humanitarnih projekata, a cijelu priču podržao je i Dalaj Lama. Ovaj svijet više nego ikad treba ljude koji će napraviti promjenu, zauzeti se za druge i tako ga učiniti boljim i ljepšim mjestom za život.

Miss Zagreba4

Tako se i Direkcija Miss Hrvatske za Miss Svijeta koja ove godine slavi 25 godina postojanja, pridružila dobrim vibracijama i u suradnji s udrugom Debra i našim poznatim proizvođačima vina Kutjevo d.d. pokrenula humanitarni projekt “Njegujmo život” koji nas sve poziva da brinemo i “njegujemo” jedni druge.

Svi ste čulu za djecu leptire, djecu s osjetljivom kožom kojima je i jedan mali dodir bolan, udruga Debra bavi se ovakvom djecom i zato treba pomoć svih nas.

U svrhu ovog projekta napravljena je posebna edicija kutjevačkog rosea s posebno dizajniranom etiketom koju je osmislio modni dizajner Iggy Popović u suradnji s modnom blogericom Ivanom Dobrovoljec, poznatijom kao Holly Style.

Kutjevo će od svake butelje ove limitirane edicije 5 kuna (za butelje 0,75 ml, odnosno 2 kune (butelje od 0,187 ml) udruzi Debra kako bi mogli njegovati život ovih malih leptirića.

Direkcija Miss Hrvatske za Miss Svijeta će na svih svojih 20 županijskih izbora, kao i na glavnom izboru za Miss Hrvatske predstaviti projekt i dati priliku građanima sudjelovati u humanitarnoj priči tako što će moći kupiti butelju ovog posebnog rosea i biti potaknuti da i oni brinu o drugima.

Djevojke su se žiriju predstavile u 6 izlazaka, u sportskim kombinacijama kao i u prekrasnim večernjim haljinama, a program je vodila Ivana Šundov.

Nika Poljak će se u rujnu pridružiti ostalim pobjednicama županijskih izbora u izboru za titulu Miss Hrvatske.