Početna Lifestyle Iva Butorac – Miss Zagreba i Zagrebačke županije

Iva Butorac – Miss Zagreba i Zagrebačke županije

Iva Butorac u kostimu Callegari
Foto: Nikola Klobučarić

Krajem prošlog tjedna, u prostoru umjetničke galerije Lauba, studentica iz Svete Klare Iva Butorac (21) izabrana je za Miss Zagreba i Zagrebačke županije, dok su Katarina Čavar i Iris Volf ponijele lentu prve, odnosno druge pratilje.

Publiku je kroz ovu zagrebačku noć ljepote procela voditeljica Hana Tabaković i to na ponešto drukčiji način. Naime, nakon svakog predstavljanja ukupno 13 finalistica, Hana je uprizorila mali talk-show s uglednim gošćama poput doktorice Vesne Ramljak, Jadranke Kosor, Sanje Doležal, Lade Kajfež Szabo, Semente Rajhard te Suzy Josipović Redžepagić. Razgovaralo se o položaju žena u društvu i problemima s kojima se susreću.

U žiriju su pak sudjelovali modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, fotograf Ratko Mavar, manekenka Petra Friganović, predsjednica UMAH-a Regina Jeger, aktualna Miss Hrvatske Antonija Gogić, urednica Z1 televizije Maja Šudić, potpredsjednik Hrvatskog helsinškog odbora Igor Peternel te direktorice izbora za Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek i Maja Vračarić Kuljiš.

Nakon proglašenja pobjednice, organizatorice izbora Natali Križan i Danijela Gašparović, izjavile su kako su iznimno zadovoljne događanjem, a osobito suradnjom s polaznicima modne škole Callegari te dizajnericama Đurđicom Vorkapić i Kristinom Burjom u čijim su kreacijama natjecateljice prošetale pistom.

Missica radi u marketinškoj agenciji i dječjoj igraonici

Iva Butorac Miss Zagreba
Foto: Nikola Klobučarić

Miss Zagreba i Zagrebačke županije Iva Butorac ima 21 godinu, studentica je treće godine Učiteljskog fakulteta, a uz školovanje čak stigne i raditi u marketinškoj agenciji te dječjoj igraonici. Ovom pobjedom osigurala je sudjelovanje na velikoj završnici izbora za Miss Hrvatske koja će se održati 12. lipnja u hotelu Omorika u Crikvenici.

Slijedi izbor za Miss Zadarske županije, 07. svibnja u resortu Crvena Luka u Biogradu koji ogranizira Alen Ljubić te izbor za Miss Šibensko-kninske županije koji će se održati 10. svibnja u Makari Clubu, na plaži Banj, u organizaciji Zorana Škugora. Još uvijek su otvorene prijave za sva preostala županijska natjecanja pa se pozivaju sve zainteresirane djevojke da to učine na internetskoj stranici miss.hr.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here