Početna Lifestyle Bira se Miss Zagreba i Zagrebačke županije za Miss Hrvatske

Bira se Miss Zagreba i Zagrebačke županije za Miss Hrvatske

U četvrtak 23. travnja, u zagrebačkom klubu Lauba, održat će se “Noć zagrebačke ljepote” te odabrati najljepša Zagrepčanka u sklopu izbora “Miss Zagreba i Zagrebačke županije za Miss Hrvatske”. No, organizatori najavljuju “nešto posebno” i izbor u potpuno drugačijem ozračju i na potpuno drugačiji način.

180 stupnjeva drugačije

Mnogi će se složiti da su izbori ljepote danas izgubili na eleganciji i često se percipiraju kao najobičnija šetnja djevojaka u kupaćim kostimima na nekom “čudnom” mjestu. Ipak, činjenica je da su nekada izbori za Miss Hrvatske nekada bili jedni od gledanijih zabavnih sadržaja na malim ekranima.

Ovog puta, organizatori koji su preuzeli licencu za Zagreb i Zagrebačku županiju žele utjecati na promjenu svijesti u javnosti po pitanju ovakvih manifestacija te pokušati podići izbor ljepote na višu stepenicu, provući drugačiju poruku u javnosti i pokazati da lijepa žena može svojim primjerom motivirati i druge. Upravo zbog toga osmišljen je potpuno drugačiji koncept na kojem će se slaviti ljepota i snaga žene, ljepota grada Zagreba i podsjećanje na sve ono što zaboravljamo kada nas netko pita zašto volimo naš grad. Dio toga su, naravno, upravo lijepe žene i Zagrepčanke.

Izbor je zamišljen kao modna revija u modelima Hippy Garden-a, kreacijama modne škole Callegari za koju, između ostalih, kreiraju i zagrebački dizajneri. Djevojke koje se natječu moraju, uz ljepotu, imati i zanimljivu osobnost, talent i na neki način biti svjesne da je ljepota samo jedan od “alata” koje mogu iskoristiti kako bi postali najbolja verzija sebe.

Talk show umjesto kupaćih kostima

Izbor će se održati bez segmenta s kupaćim kostimimai bez glazbenih izvođača. Umjesto toga, organizirat će se Talk show u kojem će sudjelovati moćne i uspješne žene Zagreba, i to iz područja mode, politike, poslovnog svijeta i javnog života, a razgovarat će se na temu što znači biti lijepa, jaka i uspješna žena. “Bit će to večer ljepote sa svrhom – večer ljubavi prema Zagrebu, licitarskih srdaca, šestinskih kišobrana i prekrasnih poruka”, tvrde iz organizacije.

Djevojke iz Zagreba i Zg županije koje se žele natjecati i biti dio ove lijepe priče, mogu se prijaviti putem online prijavnice na www.miss.hr. Sve prijavljene djevojke morat će pristupiti castingu koji će se održati u klubu Lauba, 8. travnja 2015. u 18 sati.

Pobjednica Izbora ide direktno u finale “Miss Hrvatske za Miss Svijeta” koji će se održati u lipnju 2015. u Crikvenici.

Sve novitete i zanimljivosti možete pratiti na službenoj FACEBOOK stranici Miss Zagreba i Zg županije.

 

miss zagreba i zagrebačke županije za miss hrvatske