Početna Izbor Kozmetički brend budućnosti Grown Alchemist stigao u Belodore!

Kozmetički brend budućnosti Grown Alchemist stigao u Belodore!

Što je zajedničko dizajneru Alexanderu Wangu i glumici Gwyneth Paltrow? Oboje, baš kao i mnoge njihove poznate kolege, obožavaju skincare brend Grown Alchemist. Tako je dizajner poslao svoje modele niz modne piste u Parizu i New Yorku s blistavom kožom zahvaljujući prilagođenom režimu njege, dok se Oscarom nagrađena glumica kune u balzam za usne s okusom lubenice i vanilije bogat vitaminima.

Grown Alchemist predstavljaju novu evoluciju u njezi kože. Njihove znanstveno-inovativne formule utječu na način na koji tijelo obnavlja i regenerira kožu. Holističkim pristupom identificiraju mehanizme koji reguliraju proces starenja kože.

Osnivači brenda, braća Keston i Jeremy, lansirali su Grown Alchemist razvijajući formule s jedinstvenom sinergijom biologije i kozmetičke kemije stvarajući tako “Biokompatibilnu ljepotu” i njihov zaštitni znak sustava za njegu kože – Cleanse, Detox, Activate.

Grown Alchemist, ali i druge premium skincare brendova kao što su Dr. Barbara Sturm, Swiss Perfection i Margy’s, možete pronaći na popustu do čak 25 posto od 21. do 27. studenog u parfumeriji Belodore, najvećoj regionalnoj trgovini niche parfema u zagrebačkoj Ilici 7 i u online trgovini. Osim vrhunskih proizvoda za njegu kože, očekuju vas i kultni niche parfemi kao što su Creed, Tiziana Terenzi, Xerjoff, Casamorati ili Acqua di Parma te luksuzne svijeće i mirisi za interijere.

U sklopu Beauty Black Friday tjedna, od 21. do 27. studenog, od ponedjeljaka do srijede svi proizvodi sniženi su čak 25 posto, u četvrtak i petak 20 posto, a u subotu i nedjelju 15 posto.