Početna Novosti Najveći sajam malih proizvođača u Hrvatskoj na zagrebačkoj GoGreen tržnici

Najveći sajam malih proizvođača u Hrvatskoj na zagrebačkoj GoGreen tržnici

Tandem mladih i uspješnih žena, Tee Deanović iz GoGreen-a i Ane Balić iz Zdravog pinkleca pokazao se kao dobitna kombinacija u realizaciji prvog Sajma malih proizvođača prehrambenih proizvoda u Hrvatskoj koji će 7. ožujka na GoGreen tržnici u Novom Zagrebu otvoriti vrata svojim kupcima od 7 do 18 sati.

sajam malih proizvođača na GoGreen tržnici

Tako će se rame uz rame na jednom mjestu naći najbolji proizvođači domaćih, eko i biodinamičkih uzgajivača. Iz GoGreen-a najavljuju da je ovo tek početak jedne velike i lijepe priče za razvoj hrvatskog gospodarstva koja će omogućiti malim proizvođačima da se udružuju, okrupnjuju i povećavaju zajedno svoje proizvodne kapacitete te samim time započnu ozbiljne pripreme za izlazak na europsko i svjetsko tržište.

Sajam malih proizvođača prehrambenih proizvoda

Zdravi pinklec će ugostiti kvalitetne proizvođače povrćara, poput OPG Zdenka Dodig, OPG Hujić, OPG Jurčević, a tu se svakako mogu izdvojiti i egzotični proizvodi koje donose Exotic King, Annapurna, OPG Solina – klice, bučina ulja, ghee maslace, smoothije, prirodne sokove Eko Bobo, konopljina ulja, brašna i proteine iz NutriOil1-a, razne bio čajeve te napitke.

U predivnom ambijentu tržnice koji je ventiliran i grijan, kupci će moći u miru pregledati i isprobati sve proizvode. Većina proizvođača predstavit će se i pojedinačno na ozvučenoj bini te će tako dobiti priliku ispričati put njihova proizvoda od polja do kupčevih vrata.

Organizatori su najavili održavanje ovakvih sajmova 2 do 3 puta tjedno, a sve kao zagrijavanje pred samo otvorenje GoGreen tržnice, koje je u planu već u travnju.

1 Komentar

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here