Svi oni koji planiraju uskoro uploviti u bračne vode ili pomoći svojim najbližima u organizaciji najradosnijeg događaja – dana vjenčanja, ali i oni koji žele vidjeti novitete u modi, dizajnu, gastronomskoj ponudi te općenito kreiranju i organizaciji događaja, morat će posjetiti Garden Mall, koji i ove jeseni, već tradicionalno, postaje središnje mjesto kad su vjenčanja u pitanju. Treći sajam vjenčanja Wedding Weekend održat će se u tom popularnom centru ovu subotu i nedjelju,  12. i 13. studenoga.

Sve što je potrebno za organizaciju vjenčanja posjetitelji će moći pronaći na jednom mjestu. Umjesto višemjesečnih obilazaka butika, dizajnera,  restorana, dućana s darovima i drugih nezaobilaznih postaja u organizaciji vjenčanja, na nekoliko stotina četvornih metara i najizbirljiviji parovi će moći pronaći sve što im je potrebno kako bi istinski uživali u svome danu iz snova. Više od trideset izlagača predstavit će se sa svojim najnovijim kolekcijama i zanimljivom ponudom, a svi zaljubljeni parovi koji pomno biraju svaki detalj za svoje vjenčanje, imat će priliku odabrati sve sto im je potrebno kako bi im vjenčanje bilo istinsko ostvarenje najljepših želja i očekivanja, a njihovim gostima dan za pamćenje.

A uz bogatu ponudu, posjetitelje očekuje i raznovrstan zabavni i edukativni program, u kojem će – ne samo uživati i širiti vidike, već moći osvojiti i mnogobrojne nagrade i darove.  Zahvaljujući Schwartzkopf-u i frizerskom studiu Style posjetitelji će imati prilike na licu mjesta svjedočiti izradi zanimljivih i maštovitih vjenčanih frizura, a Make up by Maca uveselit će  posjetiteljice predstavljanjem najnovijih trendova u šminkanju. Očekuju vas i zanimljive kreativne radionice, spektakularne modne revije vjenčanica te mnoštvo iznenađenja, uz nezaobilazne nagradne igre.  „Budi mladenka“ i „Naj par“  su samo neke od nagradnih natječaja u kojima će posjetitelji imati priliku pokazati svoja umijeća, poznavanje svoga partnera, odnosno partnerice i okušati sreću, a sponzori su se potrudili za bogate nagrade. Posjetitelji Wedding Weekend-a, koji se planiraju vjenčati, trebaju samo reći da, jer sve će ostalo ionako pronaći u Garden Mallu