maskiranjeU Garden Mallu će sutra u 17 sati biti Izbor najljepše maske Garden Malla. Program s puno pjesme, plesa, edukacije i zabave te atraktivnih nagrada uglavnom je namijenjen djeci.

Izboru najljepše maske Garden Malla prethodit će nastup dječjeg zbora „Mali Sesvečani“ te kreativno-edukativna radionica izrade karnevalskih maski. Radionice izrade maski prilagođene su  najmlađima. Djeca se za Izbor najljepše maske mogu prijaviti na sam dan događanja, od 16.30 sati kod hostesa u Centru.

Kako do maske

Sudionici koji se prijave za Izbor najljepše maske Garden Malla mogu doći već zamaskirani ili se zamaskirati tijekom čak dvije kreativne radionice koje će se organizirati tog dana u Garden Mallu. Jutarnja radionica maski počinje od 10 sati , dok će na poslijepodnevnoj radionici koja će se održati neposredno pred sam izbor, klinci moći sami izraditi svoju masku ili oslikati lice. Za one manje vješte Interspar nudi gotove kostime po povoljnim cijenama.

Sva djeca koja sudjeluju u izboru dobit će poklon. Nagrade su osigurali zakupci Garden Malla: Interspar, Mozaik knjiga, Magic Baby, Krona, Goldenpoint, One2play i Dormeo, a to su primjerice dječji sat Casio, poklon bonovi, knjige, dječja guralica, čarape, anatomski jastuci za djecu i igračke. Posebne poklone osigurao je one2play.

Popusti do 50 posto

Popodnevni program namijenjen najmlađima povodom Karnevala dio je tjednog obilježavanja najšarenijih dana u godini u zagrebačkom Garden Mallu. Osim što je prošlog vikenda održana kreativna radionica izrade Venecijanskih maski za klince te radionica kreativnog oslikavanja lica, nakon subotnjeg Izbora najljepše maske, u Pokladni utorak, 8. ožujka od 17.30 sati u Garden Mallu vas očekuju radionice i igre s one2play junacima iz crtića.

Osim zabavnog programa, u pojedinim trgovinama Garden Malla posjetitelje očekuju posebne fašničke ponude, popusti i do 50 posto, a zamaskirani klinci mogu očekivati dodatne poklone, krafne i bombone.

Više informacija potražite na www.gardenmall.hr

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here