Alter naturaAlter natura, trgovina organskih proizvoda sutra otvara svog novog dućana u prizemlju Garden Malla u Oporovečkoj. U ponudi će imati vrhunske organske proizvode renomiranih europskih i domaćih proizvođača. Nudit će prirodne dodatke prehrani, prirodnu kozmetiku, proizvode za djecu (hrana, dodaci prehrani i kozmetika), vrhunsku hranu, začine, čajeve, kavu, pekmeze, sokove, kekse, čokolade, bombone, grickalice, žitarice, tjestenine, umake, namaze, ulja, makrobiotiku…

Oni koji najviše vjeruju brandovima neće se razočarati. Prodavat će marke Liquid sun, Pranarom, Lavera, Weleda, Bios line, Vitality, Lima, Ecover, Sonnentor, Isolabio, Provamel, Pro bijo, Holle, Yogi Tea, Herbaria, Clipper… kao i domaće ekološke žitarice, sjemenke i prerađevine.

Educirani prodavači i nutricionisti svakoga tjedana u određenim terminima savjetovat će kupce.  Ponešto će se moći i isprobati na promocijama i degustacijama.

Za samo otvorenje Alter natura počastit će posjetitelje s 10 posto popusta na kompletan asortiman. Uz kupnju pojedinih artikala imat će i poklone. Također, svi koji žele moći će provjeriti kakav im je vitaminsko-mineralni status.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here