Nakon zatvaranja prijava, treću godinu zaredom MAGENTA 1 B2B RUN održat će se u Zagrebu, u četvrtak, 14. rujna, gdje će se u posebnoj poslovno-industrijskoj atmosferi Zagrebačkog velesajma okupiti čak gotovo 4500 sudionika. Po broju sudionika bit će to najmasovnija utrka u Zagrebu u jednoj trkačkoj disciplini, i jedna od najbrojnijih u Hrvatskoj. Također, to je utrka na kojoj se okuplja najveći broj sudionika koji po prvi put trče neku utrku. U prva dva izdanja poslovno-sportsko događanje MAGENTA 1 B2B RUN pozicioniralo se i kao najmasovnije okupljanje zaposlenika hrvatskih kompanija, a sada je rekordan broj prijava za zagrebačko izdanje to i potvrdio.

MAGENTA 1 B2B RUN, odnosno odmjeravanje snaga hrvatskih kompanija u trčanju na 5 km počelo je 2015. godine, kada se samo u Zagrebu okupilo nešto više od 1000 poslovnjaka iz 80 kompanija. Međutim, već iduće godine zahvaljujući velikom interesu poslovne zajednice i partnerstvom s Hrvatskim Telekomom, MAGENTA 1 B2B RUN proširio se na Split, Rijeku, Osijek i Zagreb gdje je u neformalnom druženju, odličnoj atmosferi i zanimljivom sportskom nadmetanju uživalo više od 4000 poslovnjaka iz gotovo 320 hrvatskih kompanija.

Ove godine u četiri grada na najpopularnijem poslovnom događanju u Hrvatskoj sudjeluje više od 6000 poslovnjaka iz 350 kompanija.

Vremenom se tako MAGENTA 1 B2B RUN pretvorio u „place to be“ u poslovnoj zajednici, točnije u najveće okupljanje poslovnjaka na jednom mjestu i postao platforma za druženje, umrežavanje te jačanje interne komunikacije mnogobrojnih poduzeća.

Na tih 5 km trkačke staze ruše se brojne poslovne barijere, a šefovi i zaposlenici zajedno u trkaćim tenisicama brane svoje korporativne boje. Značaj ove manifestacije prepoznale su brojne domaće i međunarodno nagrađivane kompanije, a na stazi se očekuju i viđenije osobe iz društvenog i poslovnog života Hrvatske, poput Doris Pinčić Rogoznice, Borisa Jokića i Filipa Brkića.

„Hrvatska poslovna zajednica svojim velikim odazivom pokazuje kako je prepoznala potrebu da brine o svojim zaposlenicima, njihovoj međusobnoj komunikaciji i gradnji osjećaja zajedništva. Stoga me raduje da smo upravo kroz MAGENTA 1 B2B RUN tvrtkama ponudili alat koji će ih u njihovim nastojanjima podržati, kako u Zagrebu tako i diljem Hrvatske.“, izjavila je Dijana Vetturelli, inicijatorica eventa MAGENTA 1 B2B RUN.

Više informacija možete naći i na MAGENTA 1 B2B RUN Facebook stranici i na internet stranici b2brun.hr

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here