Ljeto i vrijeme godišnjih odmora polako se bliže kraju, vraćamo se poslu i uobičajenim rutinama. Možda je baš zato ovo razdoblje idealno za novu rekreaciju i hobi. Odlično je to da još uvijek traju jesenski upisi u Trčaonu – školu trčanja i školu nordijskog hodanja.

Trčanje je mnogima odbojno, naporno i teško, ali u Trčaoni žele svojim članovima otkriti jednu pravu stranu trčanja. Žele pokazati kako se pravilno i zdravo trči.

“Pokazujemo da trčanje može biti i zabavno uz pravo društvo i trenere te da ga doista možete zavoljeti. Trčaona je odlična prilika i mjesto za treniranje i uživanje jer kod nas se trenira uz geslo „Uživaj u treniranju, uživaj u životu“. Nudimo zabavne treninge, odlične trenere, pozitivnu energiju te međusobno poticanje i motivaciju.

Znamo koliko je današnji život stresan i da vrlo teško pronalazimo vrijeme za sebe i svoje zdravlje. Cilj je, između ostalog, odmoriti se i opustiti kroz zdrav i kvalitetan trening. Znamo da odmaranje na treningu zvuči paradoksalno, ali u Trčaoni je i to moguće. Aktivnim treniranjem na zraku značajno poboljšavate svoje fizičko i mentalno zdravlje te se osjećate puno bolje. Želimo pozitivno utjecati na psihičko zdravlje naših članova kroz fizičko kretanje.

Članovi osim treninga dobivaju i priliku za nova poznanstva, prijateljstva, druženja, zabave i izlete.

Želite doći u formu, poboljšati svoje zdravlje i pritom se zabaviti? Krenite s njima na putovanje dugo osam mjeseci na kojem ćete :

  • Poboljšati svoju fizičku kondiciju i zdravlje kardiovaskularnog sustava
  • Upoznati nove ljude i steći nova prijateljstva
  • Smanjiti stres i poboljšati svoje mentalno zdravlje
  • Naučiti pravilnu tehniku trčanja ili nordijskog hodanja
  • Postaviti i ostvariti svoje (nove) ciljeve

Više informacija nalazi se na web stranici https://www.trcaona.hr/ te društvenim mrežama https://www.facebook.com/trcaona i https://www.instagram.com/trcaona/.