Početna ZG vodič Trgovine, usluge Najbolji app-ovi 2011

Najbolji app-ovi 2011

iPhoneVeć smo skoro na polovici 2011. godine pa mislimo da bi bilo vrijeme da vam donesemo pregled najzanimljivijih mobilnih aplikacija u ovom polugodištu!

Angry Birds

Nezamjenjivi kompanjon za ubijanje dosade i kraćenje slobodnog vremena, legendarna igra koja je probila sve granice prodaja, downloada i sati igranja. Danas već i Vaša baka vjerojatno zna što su to Angry Birds i zašto mrze debele zelene svinje. Ako još niste, svakako probajte ovu mozgalicu, koja je fiziku u igrama mobilnih uređaja razvila gotovo do savršenstva.

Kayak

Planirate li često putovanja, ova će vam apliakcija biti od iznimne važnosti. Kayak je meta-tražilica svih ponuda, bilo da tražite najpovoljnije avionske karte, noćenje u hotelima ili rent-a-car. Sada jednim klikom možete dobiti sve informacije vezane uz vaše iduće putovanje!

Amazon

Popularni shopping site za sve od knjiga do gadgeta od sada se nalazi u obliku mobilne aplikacije na Vašem pametnom telefonu. Aplikacija osim što omogućuje pretraživanje ogromne online Amazon baze proizvoda, omogućuje i skeniranje bar-kodova u svrhu usporede cijena! Ima li ičeg korisnijeg od aplikacije koja će vam u trenutku prikazati mjesta gdje isti proizvod možete kupiti po povoljnijoj cijeni? Da ne govorimo kako sada možete fotkati određeni proizvod i na temelju fotografije otkriti o kojem proizvodu je riječ, te o kojoj cijeni. Prilično zgodno, zar ne?

Mog

Nemali broj puta se dogodilo da šećemo ulicom, kvartom, trčimo parkom, ili se vozimo tramvajem/busom i ne znamo što bi slušali. Sve smo playliste preslušali već stotinjak puta, i sve zvuči isto. Tu dolazi Mog, aplikacija koja vas spaja na Cloud glazbeni servis sa gigabajtima i gigabajtima neotkrivenog melena za vaše uši.

Ako vam ove i mnoge druge aplikacije zvuče odlično, a jedino što vas sprečava da ih ne koristite je nedostatak iPhone-a, zaigrajte novu Kolektivinu nagradnu igru na i osvojite 4 nova iPhone 4 uređaja za sebe i svoju ekipu.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here