U tijeku su upisi u glazbene tečajeve bubnjeva, gitare, glasovira, synthesizera, violine, klarineta, harmonike, tambure i solo pjevanja. Tečajevi Music Playa temelje se na individualnoj nastavi i prilagođeni su polaznicima različitih dobnih skupina.

škola

Glazbeno obrazovanje u Music Playu traje dvije godine i podijeljeno je u četiri semestra. Nastava je u potpunosti prilagođena polaznicima – početnicima i naprednima, mladima i starijima. Program se provodi kroz individualnu nastavu kojom se obrađuje teorija (solfeggio) i tehnika sviranja, odnosno pjevanja. Nastava se održava u učionicama Music Playa u Ilici 219a u Zagrebu jedanput tjedno u trajanju od 60 minuta. Termin se definira prema željama polaznika.

Predavači su akademski glazbenici i pedagozi s dugogodišnjim iskustvom. Kroz gotovo 25 godina djelovanja programe Music Playa završilo je nekoliko tisuća djece, mladeži i odraslih. Kroz te su glazbene programe polaznici stjecali znanje za osobne, terapijske te profesionalne potrebe. Naime, Music Play nudi dodatnu glazbenu izobrazbu iz solfeggija i harmonije za učitelje, odgajatelje i zborovođe.

Detaljne informacije o upisima mogu se dobiti putem internetske stranice Music Play.

Autor: Zagrebonline Press