CITY CONNECT zapošljava na dvije pozicije! Ako dobro govoriš njemački – zaprimaj upite, prigovore i zahtjeve od strane korisnika putem telefona, chata, maila i drugih kanala na njemačkom jeziku s ciljem pomoći i informiranja korisnika u vezi proizvoda i usluga klijenata ili rješavanja njihovog upita. Za poziciju City Connect German Specialist (m/ž) nude početnu plaću od 5 300 kuna neto, a možeš raditi iz novouređenog ureda ili od kuće. Ako imaš želju za učenjem i napredovanjem, ovo je oglas za tebe.

A ako se do sada nisi okušao u prodaji, ali si brbljava osoba i obično ti frendovi kažu da tvoji argumenti uvijek pobiju sve njihove, postani dio vrhunske cool ekipe najbrže rastuće kompanije u regiji na poziciji Prodajni predstavnik za telefonsku prodaju telekomunikacijskih usluga (m/ž) . Potrebno je imati izvrsne komunikacijske vještine, a na ove oglase se može prijaviti najkasnije do 2. listopada.

Tele 2 je u potrazi za Prodavačem u Tele2 partnerskom centru (m/ž). Opis posla uključuje informiranje i educiranje korisnika te prezentacija i prodaja Tele2 proizvoda i usluga, rješavanje korisničkih upita i problema, naplata i slično. Ako imaš najmanje srednju stručnu spremu, iskustvo na istom ili sličnom poslu i voliš komunicirati s ljudima te si proaktivna osoba, predana poslu, organizirana, pedantna, fleksibilna i s izvrsnim komunikacijskim, prezentacijskim i prodajnim vještinama, ovo je idealan posao za tebe. Svoj životopis im možeš poslati do 29. rujna.

Poliklinika Mazalin privatna je zdravstvena ustanova za ginekologiju i opstetriciju te radiologiju – ultrazvučnu dijagnostiku, koja radi dugi niz godina. Usluga Poliklinike Mazalin prepoznata je od strane sve većeg broja pacijentica te su zbog širenja posla u potrazi za novim članovima tima. U potrazi su za Radiologom (m/ž) čija će konstantna biti briga za pacijente te samostalno obavljanje radioloških ultrazvučnih pregleda (uzv dojke, uzv štitnjače, uzv abdomena, color doppler vena). Traže pedantnu, stručnu, pozitivnu osobu koja želi stabilan posao u ugodnom radnom okruženju i koja će pridonijeti daljnjem razvoju poliklinike. Isto tako, zbog povećanog obujma posla traže i Ginekologa (m/ž) čija će konstantna biti briga za pacijentice te samostalno obavljanje ginekoloških pregleda. Ako želiš odlične uvjete rada uz ugodnu i poticajnu radnu atmosferu te dodatne edukacije i stručno usavršavanje, na ove oglase se možeš prijaviti do 2. listopada.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.