administracijaPojedincima često riječ administracija zvuči dosadno, te ne mogu zamisliti rad u tako naizgled dosadnom i nimalo dinamičnom okruženju. No, administrativni poslovi su sve samo ne dosadni.

Osobe zaposlene na mjestu tajnice, knjigovođe ili nekom drugom poslu koje se svrstava u kategoriju administrativnih pokrivaju širok spektar zadataka, koji često zahtijevaju sposobnost snalaženja u stresnim situacijama, poštivanje rokova, fleksibilnost ali i brzinu.

Na portalu MojPosao, kategorija Administrativnih zanimanja svrstava se u kategorije koje bilježe veliki broj oglasa na mjesečnoj, ali i godišnjoj razini. U prvih 10 mjeseci ove godine, u istoimenoj kategoriji bilo je objavljeno 1211 oglasa, što je 15% više nego u isto vrijeme prošle godine. U ukupnom broju oglasa, udio oglasa iz ove kategorije iznosi 8% u istom periodu.

Ako biste voljeli (prvo) radno iskustvi steći upravo u ovom području, pogledajte oglase koje smo izdvojili za vas:

Intertekstil Stanić, iz Zagreba zapošljava Asistenta u nabavi koji bi bio zadužen za svakodnevno praćenje zaliha robe, izradu kalkulacijskih tablica i prezentacija te sve ostale poslove prema zaduženjima poslodavca. Poželjno je da osoba poznaje proces nabave te vanjskotrgovinskog poslovanja te ima minimalno SSS. Ukoliko ste zainteresirani za ovaj oglas, prijavite se. 

Agencija za odnose s javnošću, Manjgura, zapošljava dobrog duha, odnosno Voditelja ureda! Pročitajte tekst oglasa i prijavite se ako mislite da su savršen poslodavac za vas te ako odgovarate navedenim kriterijima.

Amis telekom za svoj odjel korisničke podrške zapošljava voditelja za potrebe nadzora poslovanja, organizacije i nadzora poslovnih procesa i zaposlenika unutar odjela. Kao važne vještine kandidata, naglašavaju se izražene komunikacijske vještine, analitičke sposobnosti, znatiželja, preciznost. Svi detalji se nalaze u oglasu.

Radisson Blu, član Rezidor Grupe zapošljava Agenta za rezervacije. Osnovni zadaci uključuju unošenje rezervacija, komunikaciju s gostima te administraciju. Idealan kandidat posjeduje srednju stručnu spremu te ima jednu godinu radnog iskustva u istim ili sličnim poslovima. Poželjno je radno iskustvo u visoko kategoriziranim hotelima. Prijavite se putem linka.

Nautički centar Trogir, iz Segeta donjeg, zapošljava Samostalnog knjigovođu koji ima najmanje 3 godine radnog iskustva u na poslovima računovodstva/ knjigovodstva. Poželjno je završen smjer financija i računovodstva. Odgovarate uvjetima natječaja? Prijavite se što prije!

Kako biste mogli pregovarati o plaću, ali i ispravno odgovoriti na pitanje ‘Koju plaću očekujete’, posjetite besplatni servis MojPlaća.

Iskustvo, relevantno obrazovanje i pismenost važni su kada se prijavljujete na neki oglas za posao. Brojna istraživanja pokazuju da u posljednje vrijeme poslodavci traže više od impresivnih stavki u životopisu. Priča se ne svodi samo na ono što možete raditi već i na način na koji to radite. Ovo su neke osobine koje poslodavci traže u vama kada donose odluku o zapošljavanju: samopouzdanje, profesionalnost, otvorenost prema novim iskustvima, intelektualna znatiželja, raspoloživost, samostalnost