Megapopust.hrInternetski portal za grupnu kupnju, www.megapopust.hr tijekom lipnja i srpnja zaposlio je 200 honorarnih suradnika za terenski rad i prikupljanje klijenata. Riječ je o “pokrivanju” velikih gradova no tvrka Megaplakat iz Splita koja je pokretač portala Megapopust.hr ima i dalje u planu zapošljavati honorarne suradnike kako bi grupnu kupnju dovela i u manje sredine.

Upute za prijavu nalaze se na portalu u rubrici “Natječaj za posao”. Stručna sprema ističu nije bitna nego će se očito vrednovati sposobnost da u gradu u kojem živite probavite klijente s kojima mogu realizirati posao grupne kupnje.

Portal Megapopust.hr pokrenut je prije 3 mjeseca i za sada posluje u 12 najvećih hrvatskih gradova. Svaki dan objavljuje ponude s popustima preko 50 posto na usluge kao što su restorani, kina, wellnessi, saloni ljepote ili sportske aktivnosti. Trenutno surađuje s oko 200 lokalnih tvrtki u cijeloj Hrvatskoj, a za objavu ponude trgovci moraju odobriti popust od minimalno 50 posto. Portal trenutno ima bazu od 75.000 registriranih članova koji primaju ponude putem e-maila i Facebooka. Planiraju također širenje portala na zemlje u regiji.

2 Komentari

  1. Imam iskustvo isto kao i Mate. Natječaj je navlakuša teska. Kažu da ste na probnom radu i da za taj probni rad nema roka,a onda kad im skupite par klijenata onda vam kazu da su imali sastanak i odlucili da vise nece zaposljavati terenske komercijaliste jer im se kao dugorocno ne isplati.Narvno da ni meni nisu platili ,a izgovor je da od tih ponuda nije se prodao nijedan kupon.Pratila sam svoje ponude i prodaja je dobro isla. Vi potrosite svoje vrijeme,gorivo,placate prijevoz i telefon i onda vam kazu dovidenja. Ne nasjedajte!

  2. Ne zapošljavajte se tamo jer pljačkaju baš te koje zapošljavaju nudeći im (kao i meni) 10 dana honorarnog rada (probnog kao) koji obećaju platit iako nigdje niste ništa potpisali o probnom radu i naravno kada im nabavite klijente vi ne vidite ni kune, a oni nastavljaju kontakte….
    Duguju mi još novce i svaki dan govore da će biti već dva mjeseca…naravno, to je samo jedna u nizu navlakuša…

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here