Svakodnevno se susrećemo s brojnim izazovima i preprekama, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu, preprekama i situacijama koje nas mogu omesti pri ostvarivanju  ciljeva i dosezanju vlastitih „vrhova”.

S time na umu, na novom MeetUp događanju, Hrvatski Telekom će ugostiti Stipu Božića, našeg proslavljenog alpinista i putopisca koji će s publikom u dvorani, kao i onima putem malih ekrana podijeliti svoja iskustva u organizaciji zahtjevnih ekspedicija i ostvarivanju alpinističkih poduhvata, a koja se lako mogu prenijeti u kontekst poslovnog svijeta. Kako odabrati pravi projekt i osigurati sve preduvjete potrebne za uspjeh, kako odabrati prave članove tima koji će osigurati uspjeh ekspedicije, kako znati svladati kritične situacije i naposljetku – uspjeti na putu do vrha, možete saznati na još jednom u nizu zanimljivih predavanja, u organizaciji Hrvatskog Telekoma.

Po završetku predavanja biti će organizirana i  panel rasprava, na kojoj će se Stipi Božiću pridružiti i  članovi tvrtke K3 Mountain heart: Mario Celinić (šesti Hrvat koji se popeo na Mount Everest), Franjo Kmet (naš poznati planinski vodič) te Nikola Brebrić, menadžer za razvoj ICT poslovnih rješenja u Hrvatskom Telekomu i član HGSS-a. Vjerujemo kako će vas njihova iskustva inspirirati i pomoći  pri lakšem savladavanju  vlastitih izazova!

Besplatno predavanje će se održati u utorak, 4. listopada s početkom u 14:00 sati, a prijaviti se možete na ovom linku.

1 Komentar

Comments are closed.