Hrvatski Telekom pokrenuo je novu kampanju „Ljeto za pamćenje”, posebno osmišljenu za generaciju Z, generaciju poznatu po svojoj nostalgiji i želji za stvaranjem trajnih uspomena. Kroz ovu kampanju, Hrvatski Telekom namjerava mladima pružiti priliku da ovo ljeto provedu uz nezaboravne glazbene doživljaje i raznolike evente.

Generacija Z, koja iznimno cijeni autentične i nezaboravne trenutke tijekom ljeta voli stvarati uspomene koje ostaju s njima cijeli život. Ljeto je vrijeme kada se mladi najviše povezuju s prijateljima i zajednicom kroz različite aktivnosti i događanja. Kampanja „Ljeto za pamćenje” odgovara na ovu potrebu, nudeći bogat program koji obuhvaća širok spektar aktivnosti i događanja, pružajući mladima priliku za povezivanje s glazbom, modom i kulturom na jedinstven i poseban način.

Kultura mladih kroz glazbu i modu

Glazba i moda nisu samo prolazni trendovi, već ključni elementi koji definiraju kulturu mladih, omogućujući im da izraze svoj identitet i podijele zajedničke trenutke s vršnjacima. Kroz pažljivo osmišljene događaje i aktivnosti, kampanja „Ljeto za pamćenje” nastoji mladima pružiti iskustva koja će pamtiti cijeli život, potičući ih da stvaraju nove uspomene dok se zabavljaju i uživaju u ljetnim mjesecima.

Upravo zbog toga, Electronic Beats je ovoga ljeta, u suradnji s berlinskim brendom Superconscious , lansirao capsule kolekciju modnih dresova, naziva ‘Higher State’. Ovo je Hrvatskom Telekomu i Electronic Beatsu treća po redu suradnja na lansiranju mercha, prethodno su surađivali s brendovima Misbhv i A Better Mistake.

Lokalni editorial shooting

Hrvatski Telekom je tim povodom organizirao i lokalni editorial shooting navedenih dresova.

Tim koji je radio na kampanji uključuje:

  • Creative & production: 404 agency
  • Models: Mia Čičak – Miach, Polina Meixner, Ivan Godina – Goca R.I.P. (Kukus i Luzeri)
  • Foto: Damir Žižić
  • Video: Damian Hutinec
  • Styling: Ana Nikačević
  • Asistentica stilistice: Kristina Vrdoljak
  • MUA: Nina Pejnović, Saša Knežević
  • Hair: Studio TE Sara Robotski
Glazbeni doživljaji i natječaji tijekom ljeta

Kroz cijelo ljeto, Hrvatski Telekom mladima će pružiti brojne prilike za razne glazbene doživljaje. Prva je u nizu mogućnost nastupanja na Electronic Beats stageu festivala Beat na moru. Electronic Beats po prvi će put biti dio glazbenog festivala Beat na moru, u organizaciji yem-a, koji će se održati od 22. do 24. kolovoza u Punatu na otoku Krku.

Pratite nas na društvenim mrežama

Za više informacija o nagradnom natječaju posjetite Instagram profil Hrvatskog Telekoma. Također, pratite i naš TikTok profil te Magenta Moments program u Moj Telekom aplikaciji za priliku osvajanja ‘Higher State’ modnih nogometnih dresova i sudjelovanja u ostalim mnogobrojnim nagradnim natječajima u sklopu kojih ćete moći osvojiti ulaznice za Beat na moru te meet&greet s popularnim glazbenicima, ali i ulaznice za brojne festivale i jedinstvene provode diljem Europe.