Svan Consulting
Norveško-hrvatska konzultantska kuća Svan Consulting orijentirana je na inovativna rješenja s područja strateškog menadžmenta koja se temelje na novim dostignućima kognitivne psihologije.

Kreativnost i motivacija u vremenu krize bit će tema sjednice Gospodarskoga vijeća Komore Zagreb koja će se u proširenom sazivu održati prekosutra 29. travnja od 11 sati. Tvrtke koje žele sudjelovati trebaju prijaviti svoje predstavnike najkasnije do sutra.

Tema je pripremljena u suradnji s konzultantskom kućom Svan Consulting  d.o.o. iz Zagreba, a prezentirat će je direktorica mr.sc. Ratka Jurković. Cilj je pokazati gospodarstvenicima, posebice voditeljima timova, da u vrijeme krize upravo motivacija i kreativnost postaju bitne odrednice za uspješnost. Primjeri iz domaće i svjetske prakse to potvrđuju, stoji u pozivu objavljenom na stranicama Hrvatske gospodarske komeore Zagreb.

Sjednica Gospodarskoga vijeća Komore Zagreb održat će se u velikoj dvorani HGK-Komore Zagreb u Draškovićevoj 45. Sudjelovanje se može potvrditi putem prijavnog obrasca objavljenog na stranicama HGK ili na kontakt: Suzana Drapić, tajnica Gospodarskoga vijeća; tel: 01/ 4606 720, fax: 4606 813; e pošta: [email protected]