Centar za kulturu i film “August Cesarec”, smješten u Ilici 227, od 25. ožujka do 2. travnja organizira seriju radionica krovnog naziva “Kreativni praznici – proljeće u Cesarcu“.

U srijedu 25. ožujka, od 18 do 19.30 održat će se “Radionica reciklaže – Uskrs i ja” na kojoj će se, prema najavama organizatora, sudionici zabaviti “farbanjem pisanica na starinski način”. Dan poslije, u Domu za starije Sv. Josip, od 10 do 12 sati, održat će se “Kreativna korizma”, odnosno manifestacija “Susret stvaralačkih radionica” za koju su također otvrene prijave u sklopu “Proljeća u Cesarcu”.

Radionica Reciklaže i farbanje pisanica na starinski način ponovit će se u petak, 27. ožujka, od 14 do 16 sati, ovog puta u suradnji s s Domom za odgoj djece i mladeži Dugave, zajedno s radnom jedinicom Produženi boravak u OŠ Ivana Cankara.

U ponedjeljak i utorak (30./31.03.) od 10 do 13 sati održat će se kreativne radionice za djecu od 10 do 13 godina pod nazivom “LUDA SOVA”, a koje se provode u suradnji s Udrugom ARTemida i Zbirkom Richter Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu. Također u utorak, zainteresirani se mogu javiti na radionicu pletenja “Kad se male ruke slože, oplesti se sve može” od 17 do 19 sati.

Posljednje dvije radionice ponovno će biti “Luda sova” (srijeda, 1. travnja, 10-13h) te Radionica reciklaže (četvrtak, 2. travnja, 10-13h).

Zbog ograničenog broja mjesta/prijava, nužno je prethodno najaviti se na [email protected] ili 01 375 8105. Detaljne informacije, kao i ostale programe i aktivnosti koje se održavaju u sklopu Centra za kulturu i film “August Cesarec” pronađite na www.centarcesarec.hr

Kreativne radionice

 

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here