Svi oni koji su bili na njihovim koncertima u Lisinskom, znaju da ne treba previše pisati, već samo najaviti – klapa Rišpet,  ponovno će nam pjevati 23.3.2022. u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Na opće zadovoljstvo brojnih fanova, u hramu glazbe čeka nas novi glazbeni doživljaj prepun emocija i prepoznatljivog dalmatinskog temperamenta.

Svi oni koji su proteklih godina bili, na mjesecima unaprijed rasprodanim koncertima, još pamte ugođaj i nezaboravne večeri koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Neopisiva doza veselja, zadovoljstva, ljubavi i romantike, najčešće su riječi kojima se opisuje sve ono što se događalo.

Nema sumnje kako će i u srijedu 23.3.2022., do posljednjeg mjesta ispunjenom dvoranom Lisinski ponovno vladati isto, ako ne i bolje veselje i euforija, jer uz Peru Kozomaru, Ivu Amulića i kreativnu ekipu iz Rišpeta se zaljubljuje, slavi, ali i tuguje. Jedna od naših najnagrađivanijih i najtraženijih klapa, poznata je po svojim stihovima prepunim ljubavi i pjesmama prožetim mediteranskim ugođajem.

‘Jako se veselimo našem petom – sada već tradicionalnom koncertu u Lisinskom. Svi dosadašnji koncerti bili su rasprodani, pa se iskreno nadam da će brojna Rišpetova publika i ovaj put doći u kultnu koncertnu dvoranu i da se svi ponovno vidimo 23. ožujka. Nakon koncerta u prepunoj Spaladium areni,  Rišpet je prošle godine nastupio i na Splitskom festivalu s laganom, dalmatinskom pjesmom “Cukar”. Upravo ovih dana završavamo i novi singl te spot za divnu baladu naziva “Fermaj me”, koja izlazi uskoro i vjerujem da ćemo je zajedno pjevati u Lisinskom’, istaknuo je ovom prigodom Pero Kozomara.

Nabrojiti sve njihove hitove ili izdvojiti najdražu pjesmu, prepuštamo svakome od vas, ali jedno je sigurno, u njihovim nastupima uživate od prve do posljednje minute.

Koncerti Rišpetovaca u Lisinskom, kojima se na najbolji način odužuju publici za godine vjernosti i ljubavi, u kratkom su roku postali tradicija i glazbeni događaj koji se ne propušta, stoga zaključimo – klapa Rišpet u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, srijeda 23.3.2022.!