tramvaj, ilustracijaNa blagdan Velike Gospe u ponedjeljak, 15. kolovoza, u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivat će se nedjeljni vozni red, priopćili su iz ZET-a. Evo ostalih promjena na autobusnim i tramvajskim linijama, neke počinju već sutra.

Nakon završetka radova u Ulici Jazbina, od četvrtka, 11. srpnja ujutro autobusi na liniji 232 Dubrava – Jazbina ponovno će voziti redovnom trasom.

Autobusi na linijama 261 Dubec – Sesvete – Goranec, 262 Dubec – Sesvete – Planina Donja i 280 Dubec – Sesvete – Šimunčevec vozit će od petka, 12. kolovoza od 8 sati, do nedjelje, 14. kolovoza ujutro izmijenjenim trasama. Razlog su radovi na dijelu Bistričke ulice, te njeno zatvaranje za sav promet.

Iz Dupca autobusi će voziti redovnim trasama do raskrižja Bistrička/Trakošćanska, nastaviti Trakošćanskom, Kašinskom te dalje redovnim trasama do odredišta. U povratku vozit će redovnim trasama Kašinskom cestom te nastaviti Trakošćanskom, Varaždinskom, Bjelovarskom i Zagrebačkom te dalje redovnim trasama do terminala Dubec.

Za vrijeme radova koristit će postojeća stajališta na izmijenjenom dijelu trase linija.