Ožujsko pivo kao powered by sponzor INmusic festivala u partnerstvu sa ZET-om i ove je godine organizirao besplatan javni prijevoz za posjetitelje jubilarnog INmusic festivala u sklopu kampanje “Razmisli – kad piješ, ne vozi”.

Svim posjetiteljima osiguran je besplatan javni prijevoz ZET-ovim tramvajima i autobusima tijekom festivala koji se održava od 22. do 24. lipnja na zagrebačkom Jarunu. Prilikom ulaska u ZET-ova vozila dovoljno je predočiti ulaznicu ili festivalsku narukvicu i bezbrižno uživati u desetom izdanju INmusic festivala. Kako bi svi posjetitelji mogli u potpunosti otpustiti kočnice uz vrhunsku svirku svjetskih bendova poput FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Placebo, Paolo Nutini, Of Monsters and Men, Death Cab For Cutie, Future Islands, La Roux te još mnogim drugim imenima svjetske i regionalne glazbene scene, Zagrebačka pivovara i ove se godine odlučila pobrinuti za njihov “siguran” provod.

Dodatne pogodnosti u prijevozu

Kampanjom “Razmisli – kad piješ, ne vozi” Zagrebačka pivovara želi podignuti svijest o neprihvatljivosti vožnje i konzumacije alkohola te educirati javnost o opasnostima vožnje u alkoholiziranom stanju. Kao prvi i vodeći glas odgovornog konzumiranja piva u zemlji, Zagrebačka pivovara kampanjom “Razmisli”, koju provodi od 2008. godine, aktivno zagovara odgovornu konzumaciju alkohola i sigurnog ponašanja u prometu, što je dokazala svojom prisutnošću i na ovogodišnjem jubilarnom izdanju INmusic festivala.

Osim besplatnog javnog gradskog prijevoza, INmusic festival se i ove godine pobrinuo za dodatne pogodosti u prijevozu. Za vrijeme festivala, od 18:00 do 02:00 sata, Jarunom će prometovati dvije autobusne linije na relacijiama od oba ulaza na Jarunu (Hrgovići i Hrvatskog sokola) do ulaza na festival. Prijevoz festivalskim autobusom je besplatan.

Kako bi se smanjile gužve, te zbog ograničenosti parkirnog prostora, posjetitelji se mole da koriste autobus. U suradnji s HŽ Putničkim prijevozom svim posjetiteljima INmusic festivala odobrava se popust u visini 40% od redovne prijevozne cijene, u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova. Odobreni popust može se primijeniti na svim relacijama s područja Republike Hrvatske do Glavnog kolodvora u Zagrebu i natrag, kao i za putnike iz Republike Slovenije. Popust se može koristiti od 21. do 25. lipnja 2015. i to na udaljenostima dužim od 25 km, a povratnu prijevoznu kartu potrebno je na poleđini ovjeriti žigom organizatora koji se može zatražiti na festivalskom ili kamperskom informacijskom pultu INmusic festivala.

INmusic - intervju sa Zoranom Marićem
Foto: Julien Duval

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here