Autonomni kulturni centar Attack! kroz program galerija Siva poziva vas na otvorenje izložbe ジェバオ – Jebao. Otvorenje izložbe predviđeno je za 15. lipnja u 20:00 sati u galeriji Siva, Pierottijeva 11, Medika. Izložbu možete pogledati svaki dan od 15. do 22. lipnja od 17:00 do 20:00 sati.

“Prvi uspon ‘Bajramovic Unlimited’ inicijative ‘Balkan Friendship’ stigao je u Zagreb. Dočekali smo umjetnika Marija Miličića u našem prostoru u Kipseliju u Ateni prije dva mjeseca na prijateljsku razmjenu prostora i rada koja je proizvela nevjerojatnu izložbu pod nazivom ‘One Way Vision’. Sada su Akc Attack i galerija Siva zaokružili sinergiju i konačno smo tu!”

Na izložbi u galeriji Siva umjetnici će posjetiteljima/cama ispuniti sve njihove  želje – stoga ne zaboravite ponijeti kovanice i sitniš!

Izložba je namijenjena bićima koje zanima neoklasična veličanstvenost, cijeniteljima arhitektonskih i umjetničkih vještina, neurotičnim rješavačima problema, automehaničarima i svima koji žele poboljšati svoj život doprinosom i sudjelovanjem u umjetnosti.

Marina Leonti

Živi i radi u Ateni (Grčka). Njezin trenutni radovi inspirirani su antropocentričnim sadržajem i interesom za poigravanje sa stvarnosti vezanom uz svakodnevne predmete. Kroz svoje radove često poziva promatrača da sudjeluje u njezinim djelima. Izbor materijala i izvedbe radova varira od projekta do projekta.

Dorian Bajramovic

Rođen je u Hrvatskoj, a živi i radi na relaciji Helsinki – Zagreb – Atena. Njegovi projekti uključuju multidisciplinarnu izradu predmeta u vidu manipulacije s postojećim prostorom. Kao umjetnik cijeni principe suradnje i osnaživanja tako da su njegova djela često djela u kojima promatrači mogu aktivno sudjelovati. Njegovi radovi mogu se naći u domovima i kolekcijama svih generacija te socioekonomskog statusa.

Više o umjetnicima na:

  • https://bajramovic.world
  • @lemarina_
  • @bajramovic.life