Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u ponedjeljak, 8. svibnja, vrvjet će ljepoticama iz metropole. Naime, tog dana, pod pokroviteljstvom grada Zagreba i gradonačelnika Milana Bandića, održat će se već tradicionalni i svima dobro poznati izbor „Kraljica Zagreba“, na kojem će se kandidatkinje pokazati u najboljem izdanju i zasjati ispred stručnog žirija te mnogobrojne publike. Pobjednica izbora „Kraljica Zagreba“ natjecat će se za vodeću titulu Kraljice Hrvatske u hotelu Lone u Rovinju na finalnom izboru jednog od najstarijih izbora ljepote te prvog i jedinog za kojeg je najpoznatija vinarija u Hrvatskoj, „Iločki podrumi“, proizvela vino i pjenušac pod nazivom „Kraljica Hrvatske“. Osim spomenutih vina, posjetitelji će imati priliku degustirati i aperitive „Incanto“, uz koje će biti ponuđene Kraševe delicije.

Kraljica Zagreba 2017 (4)

Djevojke će se predstaviti u svečanim i zavodljivim haljinama svjetskog brenda Sherri Hill, prelijepim i raskošnim vjenčanicama poznatih brendova Ronald Joyce i Victoria Jane salona Analuna, kupaćim kostimima modne kuće Pletix te u casual izdanju, u kojem će nositi haljine i tunike dizajnerice Katarine Mamić, uz dodatak sunčanih naočala brenda Sherri Hill. Posebno vrijedi istaknuti da će djevojke nositi i nakit od pravih dijamanata brenda EPL Yakutian Diamonds. Brigu o ljepoti i zdravlju natjecateljica vodi centar za estetsku medicinu Medikol. Za frizure će se pobrinuti Lea Bikić iz frizerskog salona GT, a za šminku je zadužena poznata vizažistica Marina Mamić. Cjelokupnu svečanost će voditi lijepa i zabavna Doris Pinčić Rogoznica, a između biranja pobjednice zapjevat će popularna pjevačica Lidija Bačić, dok će sve nazočne zabaviti plesne skupine Megablast i Atomic Dance Factory.

Posjetitelji će tako uživati i u sjajnom glazbeno – plesnom programu, a nakon izbora i proglašenja pobjednice, organizirano je slavlje u Matis Absolut Lounge Baru, gdje će se novoizabrana Kraljica Zagreba po prvi puta predstaviti javnosti, a uzvanici će imati priliku probati torte i kolače najpoznatije zagrebačke slastičarnice Vincek. Stoga rezervirajte datum 08.05., u 20:00 sati i pridružite se ovom prekrasnom slavlju ljepote i mladosti! Ulaz je slobodan, uz obaveznu rezervaciju na [email protected].