Parni Valjak ponovo ima razlog za smijeh, i ovaj tjedan, s novim singlom ‘Opet se smijem’, smjestili su se na prvo mjesto nacionalne top liste radijskog emitiranja HR top 40, koju donosi Hrvatska diskografska udruga. Na drugom mjestu još uvijek se nalazi Nina Badrić s iznimno uspješnom pjesmom ‘Dani i godine’, dok su treći Oliver & Gibonni s duetom ‘Sreća’.

Svoje mjesto u top 40 ovoga tjedna našli su i Ivana Kindl s novim singlom ‘Najbolje’ te Miroslav Škoro s pjesmom ‘Pola života’.

Parni Valjak na prvim je mjestima i na većini regionalnih top-listi pa se tako nalaze na čelnim mjestima u Slavoniji, Dalmaciji, Središnjoj Hrvatskoj te Istri i Primorju. U Gradu Zagrebu na prvo mjesto smjestio se Detour s pjesmom ‘Tvoje lice se promijenilo’, dok je u Zagorju na čelnoj poziciji Ivan Zak s novim singlom ‘Za ljubav rođeni’.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.