Početna Vijesti Sport Gradonačelnikova čestitka veslačima

Gradonačelnikova čestitka veslačima

U povodu osvajanja zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u južnokorejskom gradu Chungjuu, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je čestitku hrvatskom četvercu na pariće, u sastavu Valent Sinković, Damir Martin, Martin Sinković i David Šain u kojoj, između ostalog, stoji:

Bravo dečki!

Od srca vam čestitam na ovom sjajnom rezultatu – osvojenoj zlatnoj medalji na veslačkom SP-u u južnokorejskom Chungjuu, vašem drugom naslovu svjetskog prvaka nakon titule iz 2010. godine, osvojene na Novom Zelandu. Pobjeda u finalnoj utrci, ostvarena na tako uvjerljiv način protiv velikih suparnika Nijemaca, čini taj uspjeh još većim.

Želim vam puno uspjeha i sportske sreće u nastavku vaše karijere, u kojoj nas, uvjeren sam, čeka još puno uspjeha i novih medalja.

Danas u 14,00 sati, u zračnoj luci Pleso, u ime gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, zamjenica Vesna Kusin dočekat će veslače – hrvatski četverac na pariće, u sastavu Valent Sinković, Damir Martin, Martin Sinković i David Šain, osvajače zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u južnokorejskom gradu Chungjuu.

 

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here