Početna Fotogalerija FOTO: Saloon proslavio 41. rođendan

FOTO: Saloon proslavio 41. rođendan

Najdugovječnija zagrebačka diskoteka, poznati Saloon proslavio je 41. rođendan. „Brigu“ oko kluba u 2011. godini voditi će njegovi novi kumovi – Ana Begić i Ivo Gregurević, koji su svoju dužnost i ključeve kluba preuzeli od prošlogodišnjih kumova Sanje Doležal i Andre Knege.

Na rođendanu su već prema tradiciji bile prisutne mnoge poznate ličnosti iz svijeta sporta, politike, estrade i medija – Novi Fosili, Rajko Dujmić sa suprugom, Albert Papo, Pavo Kremenić, Milan Bandić, Mia Begović, Davor Bernardić, Vladimir Kočiš Zec, Pero Močibob, Sandi Cenov, Ronald Braus, Stefan Lupino, Đelo Hadžiselimović, Željan Klašterka, Cobra Balić, Marina Tomašević, Nikola Plećaš, Željka i dr. Ivan Fattorini, Vito Padovan, Sammir, Dado i Stanko Majoli, Želimir Klarić, Željko Pervan, Branko Požgajec, Jurica Pađen ….

Klub su dupkom napunili i mnogi koji su dobar dio svoje mladosti i izlazaka proveli u Saloonu, pa su se s veseljem odazvali pozivu kluba da dođu nazdraviti u ime dobrih starih vremena, sresti prijatelje, ali i vidjeti gdje danas njihova djeca gube noći.

bivši i novi kumovi Saloona (Foto: Saša Zinaja /Medijska mreža)

[nggallery id=391]

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here