Robert Kovač (Foto: Saša Zinaja /Medijska mreža)Stotinjak dućana u središtu grada imalo je sinoć otvorena vrata za kupce sve do ponoći, ali ipak usprkos tome kao i sniženju cijena do 80 posto nijedan nije privukao toliku pozornost kao nova Adidasova trgovina. Poznata lica među kojima i nekoliko naših vrhunskih sportaša pokazali nisu odoljeli poznatoj sportskoj marki.

Raspoloženje na otvorenju je bilo odlično, a tome je pridonio i bračni par Kovač. Robert Kovač zaštitno je lice poznate marke. Adidas je nosio i prije, moglo bi se zaključiti proizvođač sportske opreme zaslužan je barem malo za njegovu uspješnu nogometnu karijeru.

Lana Klingor i Ines Prendl (Foto: Saša Zinaja /Medijska mreža)Bilo je na otvorenju i drugih poznatih sportaša, ljubitelja mode i modnih profesionalaca, medijski istaknutih lica. Razgledati novitete Adidasa došli su bračni par Igor i Olja Vori, Mario Mlinarić, Iva Majoli, Nikolina Pišek s Kristijanom Curavićem, modni kritičar Boris Banović poznatiji kao Fashion Guru, Ines Preindl, Boris Mirković…

Ugođaj Svjetskog nogometnog prvenstva nakratko je donijela grupa svirača vuvuzela čiji je nastup bio atrakcija i za prolaznike. Ali više o sinoćnjem otvorenju nove Adidasove prodavaonice pogledajte u fotogaleriji koju je snimio Saša Zinaja.

FOTOGALERIJA: Otvoren Adidasov dućan u Ilici

[nggallery id=125]